Ideale Team Seizoen 2001 - 2002

 

 

Boven: L. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl, M. Kamer, J. te Nuyl, J. te Nuyl.
Onder: J. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl, J. te Nuyl.

 

Joost en Jeroen: "Wij zijn altijd gewoon gebleven"

In kleedlamer 8 van sv 's-Graveland geven Joost en Jeroen te Nuyl, na een foto-sessie met "het nieuwe team", een toelichting op de plannen voor het nieuwe seizoen. Onderstaand een aantal Quotes uit het nog nader te publiceren dubbel-interview.

Over de aanleiding

Joost: "Jeroen sprak mij deze zomer in Scheveningen aan over zijn ideeŽn om het dit seizoen heel anders aan te gaan pakken met het elftal. Omdat het nog  vage ideeŽn waren spraken ze mij direct aan. Hij zocht alleen nog iemand om de kar te trekken. Ik ben je man, heb ik toen geroepen, maar hou het wel stil voor de rest van de groep. 
Jeroen: "Ik wilde het anders gaan aanpakken. Een professionele begeleiding voor het team, duidelijkheid wie er rechtsbuiten staat, dat soort dingen. Ik heb Joost als eerste aangesproken vanwege zijn uitgebreide ervaring op allerlei terreinen. Tot nu toe klikt het als een trein."

Over het ideale team

Joost: "Kijk Luc is behalve onze broer ook gewoon een heel goeie gozer. En daarbij, als Michiel eens niet kan, kan Luc mooi keepen. Verder weten Jeroen en ik precies wat we aan elkaar hebben in het veld."
Jeroen: "Joost heeft veel ervaring die hij in de verdediging kan gebruiken. Van mij moet de creativiteit in de aanval komen. Daarbij wil ik het veld breed houden."
Joost: "Ik verwacht dat dit team zijn koppie er bij kan gaan houden. Dat is in vorige seizoenen niet altijd het geval geweest."
Jeroen: "Natuurlijk zijn de andere jongens nog gewoon welkom op trainen.  Ik houd ook hun telefoonnummers bij de hand voor je weet maar nooit, Op de zondag kiezen we echter voor het ideale team zoals je dit nu ziet."
Samen: "Dit is gewoon het sterkste team, weet je wel."

Over de taken van de elftabegeleider

Jeroen: "We zijn er nog niet helemaal uit. De elftalbegeleider neemt in principe alle taken buiten het veld van de aanvoerder over. Maar met name het huidige secretariaat (red: dat nu door Linda en Pleun wordt uitgevoerd) heeft geen vertrouwen in de samenstelling van het nieuwe secretariaat (red: Betty en Sophie)."
Joost: "Ik bel Jeroen nog wel."

 

© Vijfde Dimensie, 2001