e Actueel    
bijgewerkt op 1 juni

s-Graveland 5 Kampioen !

Kampioenen
staand v.l.n.r. Ronald van Oostrum, Luc te Nuyl, Rob Klap (met Roosje), Ton van der Meer, Marco Nieuwendijk, Frits van der Meer, Henk Huibers, Stok van de Burg, Henk van de Woude (scheidsrechter), Erik Klap, Walter Seegers. Zittend v.l.n.r. Peter Krumpelman, Jeroen te Nuyl, Joost te Nuyl, Michiel Kamer, Roel de Saegher, Fred Fouraschen. (Afwezig: Pim van Leeuwen)

1 juni Jaarlijks teamuitje s-Graveland 5 in Breda swingend succes...
Semi-playing-elftalbegeleider Joost te Nuyl is traditioneel organisator van het teamuitje van s-Graveland 5. Dit jaar had hij wel iets heel bijzonders voor het kampioensteam in petto: Het wereldvermaarde jazzfestival in Breda. Lees verder op deze pagina... 
22 mei s-Graveland 5 speelt wedstrijd met twee helften tegen FC Klap...
s-Graveland 5 heeft met  0-5 klop gekregen van het eerste elftal van de Fc Klap. In de eerste helft werd de eindstand al bereikt. Door sterk spel van Fc Klap en maar matig verweer van de thuisclub.  In de tweede helft had s-Graveland eindelijk orde op zaken, maar lukte het niet om te scoren.  Zie archief... 
4 mei s-Graveland 5 kampioen...
s-Graveland 5 is kampioen.  Door de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen t Gooi met 3-2 te winnen, is het alle concurrentie de baas. Het massaal opgekomen publiek genoot van een spannende, maar niet hoogstaande wedstrijd. Na afloop werden namens de club bloemen en felicitaties uitgereikt door voorzitter Joop Glijn. Vervolgens stortten team en supporters zich in het kampioensfeest. Zie Fotoverslag in Archief...
Batavia is door het verlies van afgelopen weekend geindigd op de derde plaats. Nederhorst is, dankzij de 2-1 overwinning bij degradant de Vecht, op doelsaldo met 1 doelpunt verschil op Batavia, tweede geworden.  Zie deze pagina en alle uitslagen...
Felicitaties...
Kampioen !!
's Graveland 5, gefeliciteerd met het kampioenschap, al die jaren oefenen en zeer veel training heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Helaas kon ik zelf niet komen maar dit zal ik volgend jaar goed maken wanneer jullie wederom voor het kampioenschap strijden.
Nico Beemsterboer

Oke kampioenen, jullie hebben het juiste voorbeeld gegeven. Ik ben trots op jullie!!!!! En als blijk van waardering regel ik voor jullie allemaal een vrijkaartje voor de Ronde van Hilversum die op zondag 1 juni verreden zal worden. Ondanks de nu al ongelofelijke stormloop op toegangskaartjes heb ik voor jullie toch nog een aantal plaatsen kunnen regelen bijna op de finishlijn! Start van mijn wedstrijd is om +/- 15.30 Ik verwacht uiteraard dat jullie in grote getale op komen dagen. Kijk er nu al naar uit. 
Gr. Maarten Schaap
Gefeliciteerd.Ik heb alle uitslagen eens bekeken.Wat een hoop doelpunten in 22 wedstrijden.Stof genoeg om een gastgedicht te schrijven voor mijn website lijkt mij zo.
Groeten,Peter de Jong, Spot & gedichten http://www.sportgedichten.nl
Hey kampioen,
Midden in de Amerikaanse natuur gaan de gedachten maar naar een ding uit : ben ik kampioen geworden?Ja natuurlijk. de zegetocht sinds begin 2003 was ook niet meer te stuiten. Ik heb het goed kunnen volgen op de site. Wel klote dat ik er niet bij was. De foto's gaven de indruk dat het mooi weer was en een mooie dag. Wij hebben het  hier bijzonder goed. Het is allemaal erg overweldigend. Vrijdag zijn we er weer. Ik bel s'avonds wel even voor gedetailleerd verslag.
Groet, Pim 
Hoe kon het ook anders. Mijn felicitaties voor het hele team.
Edgar Lamaker
Notities van de aanvoerder...
Aanvoerder Jeroen te Nuyl heeft zijn administratie tot en met de laatste competitiewedstrijd bijgewerkt. Wie heeft er hoeveel doelpunten gescoord? Wie moet er de eerste wedstrijd van het volgende seizoen reserve? Zie Notities...

1 juni 

s-Graveland 5 geniet van Jazz in zomers Breda

Het jaarlijkse teamuitje van s-Graveland 5 was ook dit jaar weer door Joost te Nuyl georganiseerd. Nu werd in Breda het wereldvermaarde jazzfestival bezocht. Door een combinatie met een van Gogh-arrangement in het plaatselijke Novotel kreeg het weekend een behoorlijk  cultureel karakter.

Jeroen: "Toen Joost me dit voorjaar zijn plannen bekend maakte om met het team naar het jazzfestival in Breda te gaan, was ik niet direct enthousiast. Zelf ben ik een enorme liefhebber van jazz, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Na intensief zoekwerk heeft Joost het met een van Gogh-arrangement in het Novotel van Breda weten te combineren zodat ook de liefhebbers van de schilderkunst aan hun trekken konden komen. Naar mijn mening is het een van de leukste uitjes van de laatste twintig jaar geworden. Elk jaar naar de kust wordt op een gegeven moment ook een beetje gewoon. Prima hotel ook trouwens, zelfs met Luc op de kamer was het prima uit te houden."
Joost: "Het was voor mij een gok. In Breda, met zon jazzfestival, ben je natuurlijk erg afhankelijk van het weer. Als het twee dagen regent, zit je het hele weekend in het hotel te kniezen. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind. Wel jammer dat we van het festival geen fotos mochten maken, maar om daar ook nog en keer de rechten van moeten te betalen, dat ging een beetje boven onze begroting.
Waar we volgend jaar heen gaan weet ik nog niet. Nu ik gezien heb dat ook culturele dingen bij deze groep goed in de smaak vallen, opent dat wel heel veel nieuwe mogelijkheden."
Pim: "Van tevoren heb ik de folders die Joost verstrekt had, goed gelezen. Op basis daarvan ben ik bij de bibliotheek wat jazzmuziek gaan lenen. Vooral de stroming die door de kenners Dixieland wordt genoemd, spreekt me bijzonder aan. Gelukkig speelden er ook veel van dat soort bands op het festival. Ik had een prachtige kamer die ik een nacht met Ronald gedeeld heb. Hij wilde perse op de slaapbank, omdat hij bang was dat ik in mijn dromen door zou gaan met het dansen op die fantastische Dixielandmuziek Natuurlijk heb ik zijn keuze gerespecteerd. Wel jammer dat ie er eerder vandoor ging om zijn veertigste verjaardag thuis te vieren. Wat mij betreft had hij zijn gezin daarvoor naar Breda gehaald."
Joost: "En van de jongens heeft me erop aangesproken dat hij de nadruk teveel op de jazz vond liggen en te weinig op het van Gogh-arrangement van het Novotel. Ik vond dat een beetje kinderachtig. Ieder was geheel vrij om te kiezen waaraan hij zijn tijd besteedde. Dan kan je ook wel klagen dat er weinig gezwommen is terwijl er zon mooi bassin tot onze beschikking stond. Nou trek ik me van kritiek altijd al weinig aan, maar deze persoon moet gewoon maar een tijdje bij me uit de buurt blijven. Zal nog lastig worden omdat het familie is. Meer wil ik er niet over kwijt. 
Wat mij betreft alle complimenten voor het Novotel. Met name de presentatie van de Hollandse nieuwe haring vond ik een hoogtepuntje." 
Henk: "Voor mij was het de tweede keer dat ik met het teamuitje mee ben geweest. Ik vond het vorig jaar op Texel een enorm succes. Maar dit jaar was het zo mogelijk nog leuker. Heerlijk als je onder het genot van een hapje en een drankje in het zonnetje naar jazzmuziek kan luisteren. Enige minpuntje was natuurlijk dat Stok er dit jaar niet bij was vanwege het herstel van zijn operaties. De laatste berichten zijn gelukkig weer positief. Hopelijk mag hij een dezer dagen weer naar huis. Die leuke ansichtkaart waar we helaas geen postzegel voor konden vinden, zal ik persoonlijk bij hem gaan bezorgen."
Roel: "Met dat warme weer zweet ik nogal veel. Zeker als ik ook nog een keer alles uit de kast haal op de dansvloer. Gelukkig was er een heerlijke douche op de kamer. Prima geregeld. Ik heb in Breda heel veel kunnen praten met jazzliefhebsters. Er ging een wereld voor me open. Er blijkt enorm veel emotie in die muziek opgesloten te zijn. Maandag ga ik direct naar de platenwinkel.
Mijn complimenten voor de gebroeders te Nuyl. Zowel de organisatie als het beheer van het geld is bij hen in prima handen. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij, denk ik."
Jeroen: "Voor Ton was het de eerste keer in zijn leven in een hotel. Ik heb hem uitgelegd hoe een ontbijtbuffet werkt. Zoals je ziet heeft hij heerlijk zitten smikkelen, ondanks dat het hem tegenviel dat loempias geen onderdeel van het buffet uitmaakten.
Naast Ton hebben diverse andere spelers me ook aangesproken over volgend voetbalseizoen; Mag ik op het middenveld spelen? Mag ik de penaltys nemen? Ik ben toch zeker weer reserve-aanvoerder? waren een paar van de vragen die ik moest aanhoren. Ik heb bij iedereen de boot afgehouden. Want pas begin augustus ga ik samen met Joost alle zaken voor het komende seizoen bespreken. Natuurlijk gaan er dingen veranderen. Dat moet ook wel als we een kans willen maken in de reserve 6e klasse."
"Tot slot wil ik iedereen alvast een hele fijne vakantie wensen met veel mooi weer en plezier. We zien elkaar volgend seizoen weer op het veld. Ik bel iedereen nog wel."

 

Zoeken is Vinden

Zelf heb je deze pagina natuurlijk bij de favorieten opgenomen, maar heb je aan anderen wel eens proberen uit te leggen waar de homepage van s-Graveland 5 te vinden is? Vanaf nu is dat eenvoudig. Via de zoekmachine Ilse.nl (ook op startpagina.nl) of Google.nl gewoon intikken "sgraveland5" (alles aan elkaar). Et Voila!!!

Reacties, tips en kritiek: Mail

 

Uitslagen 4 mei

Hertha 3 Hilversum FC 4 2 - 5
ASV '65 3 HSV'69 3 4 - 1
Nederhorst 4 Vecht de 4 2 - 1
VSC 6 Sporting '70 4 3 - 2
SDO 5 Batavia '90 6 5 - 1
Graveland 's 5 HVV 't Gooi 5 3 - 2

Eindstand

   

W

P + -
1 Graveland 's 5 22 52 87 42
2 Nederhorst 4 22 47 76 41
3 Batavia '90 6 22 47 66 32
4 Hertha 3 22 42 65 45
5 SDO 5 22 35 68 50
6 HilversumFC 4 22 34 68 62
7 HVV 't Gooi 5 22 32 55 54
8 VSC 6* 22 23 50 66
9 Sporting '70 4 22 20 46 58
10 ASV '65 3 22 19 41 83
11 HSV'69 3 22 17 42 72
12 Vecht de 4 22 7 32 91
 
s-Graveland promoveert naar res. 6e klasse
de Vecht degradeert naar res. 8e klasse

 

  

 

 

De weg naar de top !!
SDO  s-Graveland 1-2
Nederhorst  s-Graveland 2-2
s-Graveland ASV65 7-5
Hertha s-Graveland 1-1
s-Graveland Fc Hilversum 7-2
s-Graveland de Vecht 3-2
 Sporting70 s-Graveland 3-3
s-Graveland Batavia 1-3
HSV69 s-Graveland 1-4
s-Graveland SDO 6-4
s-Graveland Nederhorst  0-5
ASV s-Graveland 0-3
s-Graveland VSC 5-0
Fc Hilversum s-Graveland 1-4
s-Graveland Hertha 3-1
de Vecht s-Graveland 1-7
s-Graveland HSV69 8-3
VSC s-Graveland 2-2
s-Graveland Sporting70 7-0
Batavia s-Graveland 2-5
t Gooi s-Graveland 1-4
s-Graveland t Gooi 3-2

 

 

 

 

 

Vijfde Dimensie, 2002-2003