's-Graveland 5
viert derde plaats met Mexicaans diner
22 mei
>
Een beetje in plaats van het kampioensfeest, een beetje in
plaats van het traditionele teamuitje: 's-Graveland 5 heeft
zaterdagavond de bloemetjes buiten gezet in Mexiacaans restaurant
Alegria (tevens subsponsor). In Oude Wetering werd terugkeken op de
gespeelde competitie en vooruitgeblikt naar het volgende seizoen.
Onderstaand een fotoreportage van de feestelijkheden.
De
middag begon in het Hilversumse café Cartouche. Barkeeper Bolle
Peter zorgde voor een vrolijke start.
Peter: "Het is mijn wens om ook nog eens een Mexicaans
restaurant te beginnen, maar ik wil eerst wat meer ervaring opdoen
in de keuken van Cartouche.
In
Cartouche kwamen we oud-Actifer Bart Peek tegen. Hij was samen met
zijn zussen bij de reünie van basisschool de Wilgen geweest.
Mark: "Wat heb jij een leuk honkbalpetje op. En wat vind je
trouwens van de mijne?"
Geen
gewoon terras aan het water, maar een authentiek Mexicaans terras op
het water.
De
Mexicaanse ober heeft ons eerst alles uitgelegd over Mexico, de
Mexicaanse cultuur, de Mexicaanse keuken, de Mexicaanse dieren en
plantenwereld. Op een gegeven moment hebben Stok en Peter gevraagd
of we soms een pilsie konden bestellen. Dat was gelukkig geen
probleem.
.
Gastheer
Marco Kok liep het vuur uit de spreekwoordelijke sloffen voor zijn gasten.
Marco: "Dat subsponsorschap heeft mij geen windeieren gelegd.
Er komen hier heel vaak klanten die mijn restaurant kennen via de
website van 's-Graveland 5. Daarom doe ik vanavond graag wat
terug."
De
Mexicaanse keuken heeft geen geheimen meer voor 's-Graveland 5. Na
de diverse voorgerechten volgden de diverse hoofdgerechten en
aansluitend de diverse nagerechten. Zo onlogisch zit die Mexicaanse
keuken nou ook weer niet in elkaar.
En het werd steeds
gezelliger...
.
Jeroen: "Het afrekenen
viel Marco en mij reuze mee. Toen we de BTW eenmaal over het
subsponsorschap hadden berekend, konden we de zaak met gesloten
beurzen afdoen.
Marco: "Wat mij betreft is dit volgend seizoen zeker
weer voor herhaling vatbaar.
|