> Thuis    < Vorige  >Volgende 
 
  26 mei
 .
  
's-Graveland 5 dominant op SVS senioren-mix-toernooi

Vandaag was het laatste voetbalevenement van het seizoen, gewoon op de club, het senioren-mix-toernooi. Deelnemers van alle seniorenteams werden gemixt en speelden onderling een 7 tegen 7 toernooi. NAtuurlijk waren spelers van 's-Graveland 5 present. In elk van de acht teams deed een Oude Belofte mee. En elk team profiteerde volop van de ingebrachte voetbalervaring. De teams die er het meest van profiteerden waren die van PIm van Leeuwen en die van Mark de Jong. Deze teams verzorgden na de poulewedstrijden een zinderende finale die eindigde in 2-2. Een serie van zeven shoot-outs volgde. Deze eindigde ook in 2-2. Drie penalties per team gaven uiteindelijk de doorslag. Het team van Mark de Jong trok DAARBIJ aan het langste eind.

Jeroen te Nuyl: "We hebben geboft met het weer. Het was droog en niet erg koud. Ja, waar hebben we het over? Het is eind mei."
"Het was een hele leuke middag. Lekker gevoetbald, lekker bijgepraat met deze en gene, dat soort dingen. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Het blijft leuk om eens met andere clubgenoten in een team te zitten. En ja, winnen of verliezen. Het blijft toch een soort van loterij. De teams van Mark en Pim stonden in de finale. Leuk, juist voor deze jongens. Pim heeft aangekondigd dat hij met voetbal wil stoppen. Zijn lichaam zou het niet meer aankunnen. Maar vandaag stond hij toch weer als een huppelende hinde en een jonge god tegelijk, in het veld. Ik heb het idee dat als ik er een dezer dagen nog eens een goed gesprek tegenaan gooi, dat Pim er nog wel een seizoenetje aan vastknoopt. Jammer was natuurlijk wel dat zowel Pim als Mark hun shoot-out niet wisten te verzilveren. 'Ja, we gingen nadenken, en toen ging het mis, zeiden ze allebei. Dat zou mij niet overkomen. Ik kan me niet voorstellen dat ik zelf zou missen, maar misschien is het een idee om er volgend seizoen eens op te gaan trainen."
"Eigenlijk wilde ik nog even het goeie gesprek aangaan met het bestuur over de plannen voor volgend seizoen. Ik wil in ieder geval dat we dan standaard om twee uur onze thuiswedstrijden afwerken. Daarnaast zou ik graag zien dat we een speciaal lidmaatschap zouden kunnen aanbieden voor jongens die maar een beperkt aantal wedstrijden in het seizoen spelen. Maar ja, Koen en André Janmaat hadden het erg druk met van alles en nog wat. Snap ik ook wel. Ik zoek binnenkort nog wel een keer contact. "