Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 22 maart
 

's-Gravelandse Voetbaltrein komt pas tweede helft op gang bij SCH: 1-4

Met een 4-1 overwinning bij het Harmelense SCH, hebben de 's-Gravelandse Oude Beloften de zesde plaats op de ranglijst veilig gesteld. Hoe gek het misschien mag klinken, maar 's-Graveland is hiermee, met zestien wedstrijden op de teller, uitgevoetbald in de competitie. Alle andere clubs spelen volgende week nog een keer tegen elkaar, 's-Graveland is dan vrij.
In Harmelen had 's-Graveland vanaf de eerste minuut het beste van het spel. Het verzuimde echter de vele kansen om te zetten in vele doelpunten. Allleen Vincent Weggemans was in de eerste helft trefzeker. SCH verzilverde in de eerste helft de enige kans die ze kreeg. In de tweede helft begon het bij de 's-Gravelanders goed te lopen. Ragfijn combinatiespel leidde al snel tot succes. 's-Graveland liep vrij makkelijk uit naar 1-4.

SCH'44 - 's-Graveland: 1-4
Ruststand: 1-1
Doelpunt 's-Graveland: Vincent Weggemans, Jeroen te Nuyl, Mark Heemskerk, Kees -One Touch Cornelis- Langerak

 
 

Keeper Frank Scheltus: "Na onze avonturen vorige week bij PVC, moet ik eerlijk bekennen dat ik er deze week tegen SCH niet al te veel fiducie in had. SCH heeft namelijk heel wat meer punten dan PVC. Maar goed, dat viel dus alles mee. De eerste helft heb ik niet heel veel te doen gehad. Een schot dat ik onmogelijk kon hebben. Dat was het. De tweede helft moest ik wat meer aan de bak, maar ik heb mijn goal schoon gehouden."
"Verder heb ik de voorbereidingen voor ons voetbaluitje op me genomen. 30 mei moet het gaan gebeuren. Ik heb nog niet van iedereen een reactie gehad. Dus reageer nog effe, wie dat nog niet gedaan heeft. Ik kan al wel verklappen dat het hartstikke leuk gaat worden. Ik denk bijvoorbeeld aan bowlen of midgetgolf, maar het kan ook zomaar iets anders worden. En ik twijfel nog tussen Deventer en Zwolle, maar het kan ook zomaar een andere stad worden. Kortom, het wordt knal!"

 

Jeroen te Nuyl: "Gelukkig hebben we eindelijk weer eens een beetje aardige wedstrijd gespeeld. SCH wilde zelf ook voetballen en gaf daardoor veel ruimte weg. Kijk, en daar weten wij wel raad mee. En als we dan ook nog eens op echt gras voetballen, ja dan zijn we eigenlijk heel moeilijk af te stoppen. Jammer, dat we in de afronding nog niet altijd even doeltreffend zijn. Zelf pak ik natuurlijk altijd wel mijn doelpuntjes mee maar ik zou het fijn vinden als ieder ander ook het net kan laten bollen."
"Harun (foto rechts) speelde vandaag alweer een solide partij. Ik vind hem na de winterstop nog weer beter geworden. Hij is nauwelijks te passeren en bijt zich vast in elke tegenstander. Prima!"
"De competitie zit er voor ons op. Jammer, want het wordt nu net lekker voetbalweer. Ik ga in overleg met de club nog proberen wat wedstrijdjes te regelen op zondag. Ik bedoel, we hebben nu de smaak te pakken."

 
     
 
 
 
   De rust
 
   Supporter van de Week

 Vorige week ontbrak Luc te Nuyl in de selectie door duizeligheid. Deze week is hij supporter van de week. Dat is toch niet normaal?
Luc: "Nee, van die duizeligheid heb ik geen last meer. Daarom kon ik gisteren ook meedoen aan het Lentetoernooi op 's-Graveland. Tussen de eerste en de tweede wedstrijd is er toen iets bij me geknapt. Nee, dat had niets met emoties te maken. Het was een of ander spiertje in mijn kuit. Balen! Hopelijk gaat het snel weer over."
"Eerlijk is eerlijk, ik heb vandaag van het voetbal van de Oude Beloften genoten. De tweede helft raasde er echt een 's-Gravelandse voetbaltrein over het veld."

 

 
   De Toss

Mark Heemskerk: "Jeroen begon als reserve en vond mij op dat moment het meest geschikt als aanvoerder. Voor mij geen probleem hoor. IK zet op het werk en thuis ook de lijnen uit. En daar loopt ook alles op rolletjes. Dus."
"Het was behoorlijk fris vanochtend. Pas later brak de zon een beetje door en toen werden de mooi-weer-voetballers in ons wakker, denk ik."
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Hij heeft weinig te doen gehad want het was een heel sportieve wedstrijd. Jammer, daarom dat hij iets vroegtijdig affloot omdat hij toch meende dat er kritiek op de leiding was. Nou ja, kan gebeuren, denk ik dan maar."
"De aanvoerder van SCH was een aardige jongen en een van de betere Harmelense voetballers. We kregen behoorlijk ruimte van ze om te voetballen. Wat mij betreft spreken we nog een keertje af met ze."