Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 3 januari
 

Mooie start van 2016 met mix-toernooi en nieuwjaarsreceptie

De eerste zondag van het nieuwe jaar, je kunt je kalender er zo'n beetje gelijk op zetten, dan is er de nieuwjaarsreceptie van onze SV. Dit jaar weer eens gecombineerd met een senioren, dames en A-junioren-mix-toernooi. Een goede gelegenheid om de spieren aan het werk te zetten en de clubgenoten het allerbeste te wensen. De Oude Beloften waren op het veld goed vertegenwoordigd, natuurlijk met aanvoerder Jeroen te Nuyl, maar ook met Mike, Giliam, Frank en Frits. Misschien niet verrassend maar het team van Jeroen won de finale (van het team van Mike). Goed gedaan. Tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie sloten ook nog Pim, Joost, Luc, Menno, Yvonne en Miriam aan. Gezellig!

 
 

Frank Scheltus: "Eerlijk is eerlijk, het was best gezellig, maar het mix-toernooi viel me niet echt mee. Vooral omdat er niet goed werd gefloten (er waren geen scheidsrechters, red.). Ons team werd op diverse manieren benadeeld. Er waren teams die gewoon met een echte keeper op de goal speelden en teams zonder keeper. Er waren teams met dames en zonder dames. Nou ja, protesteren had geen zin want André Janmaat was er niet (vanwege griep, red.). Toch petje af voor Daan Hoogenboom die het voetbalgedeelte in hele goede banen leidde. Toch zo'n zeventig voeballers en voetbalsters die effe lekker een balletje getrapt hebben met elkaar."

 

Frank Scheltus (Op de foto tussen voorzitter en secretaris): "Ook tijdens de nieuwjaarsrecptie kon je merken dat de echte leider, André Janmaat, er niet bij was. Natuurlijk, voorzitter Koen Janmaat en secretaris Marc Degenkamp maakten er het beste van en soms werd er best gelachen, maar het was geen nieuwjaarsconference zoals we die van André kennen. Natuurlijk wel leuk dat Bas Brouwer nog even de speld voor het ere-lidmaatschap kreeg opgespeld."
"Met de Oude Beloften hebben we vooral over onze komende voetbalstage in Düsseldorf gesproken. Het gaat echt fantastisch worden. O ja, willen degenen die het betreffen nog de voorgeschoten Euri overmaken aan mij en Frits. Vielen Dank en ik neem binnekort nog even contact op met iedereen over de reisdetails en kledingadviezen. Je hoeft bijvoorbeeld geen eigen uniform mee te nemen, die deel ik in de trein uit. Ook voor de lederhosen wordt gezorgd."