Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 8 mei
 

's-Graveland maakt teveel fouten tegen Fc Baarn: 3-5

Na het goede resultaat tegen Fc Weesp vorige week, waren de verwachtingen bij de Oude Beloften hoog gespannen. Fc Baarn is immers een sub-topper uit dezelfde categorie. De eerste helft leek het er nog een beetje op. Baarn scoorde twee keer en had daarbij het nodige geluk. Vlak voor rust zorgde Luc te Nuyl voor de 1-2. Na de thee kwam 's-Graveland met veel goede bedoelingen de kleedkamer uit, maar daar kwam maar bitter weinig van terecht. Vooral vanwege slordig spel. Een aantal keer werd de bal onhandig ingeleverd bij een speler met een andere kleur shirt. Baarn accepteerde de cadeautjes zonder morren. Na de 1-3 zag Fred Fouraschen zijn zachte voorzet door de handen van de keeper in het Baarnse goal belanden (2-3). Baarn liep daarna makkelijk uit naar 2-5. Voor de statistieken scoorde Luc te Nuyl nog wel 3-5. Jammer, maar helaas. Gelukkig was het heerlijk weer.

's-Graveland - Fc Baarn: 3-5
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl (2x), Fred Fouraschen

 
 

Jeroen te Nuyl: "Nee, ook vandaag zat het er voor mij nog niet in. Ik heb nog teveel last van mijn achillespezen. Dat zal nog wel een paar weekje duren denk ik."
"Er had vandaag zeker meer ingezeten voor ons, maar ja dan moet je wel het koppie erbij houden. En dat gebeurde in de tweede helft zeker niet. Er zat niet echt lijn meer in ons spel. Jammer."
"Er was wat onduidelijkheid, maar vandaag was het toch echt de laatste wedstrijd van ons seizoen. Er stond ineens over twee weken een inhaalwedstrijd tegen Elinkwijk op het programma. Maar daar ga ik de KNVB nog even over bellen. Het lukt de laatste weken weer steeds moeilijker om genoeg mensen bij elkaar te krijgen, dus ik zie de spreekwoordelijke bui al hangen."

 

Frank Scheltus: "Nee, het was geen gelukkige wedstrijd van ons. Dat begon al met de eerste twee tegengoals. Die tweede ging via mijn hand op de binnekant van de paal en toen alsnog via mijn hak de goal in. Dat overkomt je één keer in je keepersloopbaan en kennelijk moest dat vandaag zijn."
"Nee, je zou niet over Ajax beginnen. Daar heb ik geen zin in, zei ik toch... Sodemieter een end op. Asteblieft, zeg!"
(Frank vond het vervelend dat Ajax geen kampioen is geworden, red.)

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Weer of geen weer, daar was ie weer. Ook deze week is Joep Steenvoorden supporter van de week.
Zijn vader Niels heeft aangegeven volgend seizoen nog vaker mee te willen doen met de Oude Beloften omdat hij het zaalvoetbal vaarwel zegt. Dan gaan we ook Joep dus nog vaker zien. Leuk!

 
 

De Toss

Frits van der Meer: "Dat was nog even haasten vanochtend. Ik had me een beetje vergist in de treintijden. Dat gebeurt me niet vaak. Gelukkig had ik een snelle OV-fiets, dus ik was op tijd voor de aftrap. Sterker nog ik was op tijd voor de toss."
"Joost te Nuyl heeft zoals zo vaak dit seizoen een uitstekende wedstrijd gefloten. Niks aan het handje. En dat gezeur over wel of geen penalty is aan mij niet besteed. Joost heeft geen vierde official, geen lijntechnologie, sterker nog geen eens lijnen van het strafschotgebied. Nou, dan."
"De aanvoerder van Fc Baarn, Peter, is een aardige jongen en een goede voetballer. Het eerste seizoen 7x7 is Fc Baarn prima bevallen. Ze spelen volgend seizoen graag weer tegen ons, zei Peter. Volgens mij geldt dat wel voor meer teams uit deze competitie."

.