's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VOLGENDE    VORIGE

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
22 augustus
Aanvoerder ziet oude teamfoto in het café

In het Hilversumse café Cartouche vindt de 26e editie van de Fantasy Football League plaats. Een voetbalcoach-spel dat Pim van Leeuwen elk voetbalseizoen organiseert. Vanavond is de spelersveiling voor het nieuwe seizoen. Pim van Leeuwen: "Door de vakantieperikelen konden we geen datum prikken voor het begin van de competitie van de eredivisie. Daarom doen we het vandaag. Acht deelnemers moeten op de veiling 10 veel scorende spelers en een keeper zien te krijgen die punten voor ze gaan verdienen. Het leuke is dat een speler/keeper maar bij één deelnemer in het team kan. Zelf heb ik net Vrousai gekocht, de huidige topscorer van de eredivisie. Niet slecht, toch?"
Jeroen te Nuyl: "Ik heb zojuist Tadic gekocht en denk dat ik daarmee dit jaar eindelijk eens hoge ogen ga gooien in dit spel. Vorig seizoen werd ik laatste"
"Natuurlijk zie ik het seizoen van de Oude Beloften met vertrouwen tegemoet. Maar verder wil ik er nog niet veel over kwijt. Morgen heb ik een bijeenkomst met de belangrijkste spelers van het team, zeg maar de spelersraad gepland. Leuk om te zien dat in Cartouche oude teamfoto's van Hilversumse clubs zijn opgehangen. Zo ook een foto van ons oude actif-team Kan maar zo een jaar of dertig jaar geleden zijn."
 
   
   


v.l.n.r. achterste rij: Fred Fouraschen, Peter Krumpelman, Michiel Kamer, Frits van der Meer, Bas Laaper, Joost te Nuyl.
vl.n.r voorste rij: Pim van Leeuwen, Luc te Nuyl, Dirk Broekmeijer, Jeroen te Nuyl, Ton van der Meer.