's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
8 december
's-Graveland sluit 2019 af met zes punten-overwinning tegen PVC1: 6-3

Na deze zondag begint de winterstop, precies op de helft van  het seizoen. Alle reden voor de Oude Beloften om nog even alles uit de kast te halen. Zeker tegen PVC1 dat op slechts drie punten van 's-Graveland op de ranglijst staat. Nog even een zes punten-wedstrijd spelen om de derde plaats, dus. De Oude Beloften traden aan met Luc, Frits, Jeroen, Ronald, Fred, Bert, Sander, Giliam, Alfred en gelegenheidskeeper Nicky. Tien man, precies goed.
In voorgaande seizoenen had 's-Graveland het meer dan lastig met PVC1. Vandaag was 's-Graveland echter de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Het leek dus alleen een kwestie van kansen creëren en kansen benutten.

 's-G
raveland2 - PVC1: 6-3
Ruststand: 3-1
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (3x), Luc te Nuyl, Giliam Hagen, Jeroen te Nuyl
   
Jeroen te Nuyl: "Het was weer even puzzelen om niet teveel en later ook weer niet te weinig spelers te hebben. Wat dat betreft kan ik er nog wel twee secretaresses bijnemen."
"Vooraf had ik nog wel even naar de club gebeld of het wel doorging. Het heeft afgelopen dagen zoveel geregend. Bij mij in de achtertuin stonden behoorlijk wat plassen. Natuurlijk was ik blij dat het doorging."
"Over het door ons vertoonde spel ben ik behoorlijk tevreden. Er werd goed bewogen, er werd goed gecombineerd, er werden kansen gecreëerd  en er werden kansen benut. Dit spel moeten we na de winterstop vasthouden."
 
  Menno van den Brand: "Ik heb mezelf een zondag rust gegeven. Er waren meer dan genoeg mensen. Maar zo langs de lijn begint het toch te kriebelen. Dat heb je ervan als er voetbalbloed door de aderen stroomt."
"Ja, je ziet het goed ik was op klompen. Prima schoeisel met dit weer. Over schoeisel gesproken, Frits van der Meer had zeker zijn gewone voetbalschoenen nog voor de kachel staan voor Sinterklaas. Op zijn kunstgrasschoenen maakt hij de ene uitglijder na de andere. Nou ja, hij heeft ook z'n goede kanten, zullen we maar zeggen."
"Het was een leuke wedstrijd. Goede doelpunten van 's-Graveland, waarbij ik die van Luc en eentje van Sande het mooiste vond. De tegensdoelpunten waren alle drie niet nodig geweest, als je het mij vraagt."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week

De spelers van het eerste 35+ van 's-Graveland hebben geen geluk. Soms zelf niet genoeg spelers en vandaag belde de tegenstander een half uurtje van tevoren af.De status van Edgar Lamaker als Oude Belofte is niet meer helemaal duidelijk. Is Edgar geblesserd, oproepbaar, selecteerbaar? Vandaag zowel supporter als barman. Klasse! 
De Toss
Giliam Hagen: "Mijn plek is duidelijk in de aanvoerders-hierarchie: Jeroen begon als reserve, Frits begon als reserve, Niels sloeg een zondagje over, en dan ben ik kennelijk de vierde keus. Geen probleem hoor. Ik voer graag en makkelijk aan."
"Het ging inderdaad best goed vandaag. Ik stond lekker in de verdediging met Ronald die een goede wedstrijd speelde. Soms kon ik mee naar voren. Zo kon ik ook mijn rommel-doelpuntje meepakken."
"Pim van Leeuwen heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Twee jaar geleden heeft hij zijn heup gebroken tegen PVC1, maar ik merkte niet dat dat zijn fluiten heeft beinvloed."
"De aanvoerder van PVC1, Remco, is een aardige jongen en een goede voetballer. Hij moest er in de tweede helft geblesseerd af. PVC was sowieso niet topfit, vond ik. Nou ja, zij kunnen ook zes weken bijkomen inde winterstop."