's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
8 maart
's-Graveland niet ontevreden met gelijkspel tegen Maarssen: 2-2

 's-Graveland en Maarssen staan zo'n beetje gelijk in de competitie. Daarmee stond er vandaag een zes punten-wedstrijd op het programma. Niet voor het eerste dit seizoen. De heenwedstrijd ging ook al om zes punten. Toen trok 's-Graveland aan het langste eind. Daar zag het vandaag lange tijd niet naar uit. De Oude Beloften traden vandaag aan met: Jeroen, Luc, Ronald, Frank, Frits, Jarno, Harun, Marc, Giliam en Menno. Maarssen trad aan op volle oorlogssterkte, dat wil zeggen met Cor en Cor Spiegels, vader en zoon. De jonge Cor voetbalt en scoort meer dan makkelijk. De oude Cor -"Ouwe" voor wie hem wat beter kent- voetbalt en scoort makkelijk. Alle reden dus om strakke mandekking op de jonge Cor toe te passen. De eerste helft had Maarssen het betere van het spel en mocht 's-Graveland van geluk spreken dat het niet een paar doelpunten om de oren kreeg. De tweede helft ging het gelijker op.


's-G
raveland2 - Maarssen: 2-2
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer, Marc Heemskerk
   
Jeroen te Nuyl: "Ik denk dat 2-2 wel een goede uitslag is. De tweede helft hebben wij meer het spel gemaakt. We hadden aardige kansen. Fritsie opende de score met een hobbelschot (1-0). Helaas konden we dat niet vasthouden. Maarssen kwam snel terug en ging erop en erover (1-2). Wij lieten het koppie er niet bij hangen. Letterlijk niet, want Marc kopte uit een corner mijnerzijds de gelijkmaker (2-2) binnen. Toen werd het nog best spannend met kansen over en weer. Frank Scheltus heeft ons voor een nederlaag behoed met puik keeperswerk."
"PVCV2 is uit de competitie gehaald. Jammer dat kost ons zes punt. We hebben ineens het minste wedstrijden gespeeld van alle teams. Rare wereld leven we in."
 
  Frank Scheltus: "Ik baal ervan dat we de winnende niet hebben binnegeschoten. Kijk, ik kan ze wel tegenhouden maar niet erin schieten. Daar hebben we andere jongens voor in het team. Die betalen ook contributie. Misschien weten ze niet dat ze voor dat geld ook mogen trainen op de club. Een paar weekies oefenen op afronden op de goal, zal ze goed doen. Nou ja, laat ik er maar over ophouden. Het was best een leuke wedstrijd en ik heb lekker gekeept en we hebben nog effe lekker in de kantine gezeten."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week

"Matthias is de vriend van de dochter van Joost te Nuyl, ofwel een soort aangespoelde neef van Luc en Jeroen.
Matthias: "Ik moet zeggen dat ik me niet veel voorgesteld had van het niveau van het voetbal, maar dat viel me alles mee."
Joost te Nuyl was ook aanwezig, maar dan vooral bij de evaluatie van de wedstrijd in de kantine. Het was voor Joost een weerzien met veel 's-Gravelanders die hem al een tijdje gemist hadden. Extra leuk was dat de voorzitter van de SV, Marc Degekamp en voorzitter jeugdbestuur Chantal de Brouwer een aardigheidje voor Joost in petto hadden: een echte 's-Graveland hoodie. Joost was er zeer mee in zijn nopjes.
 


 
De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen had zichzelf reserve gezet bij het begin van de wedstrijd. Hij vroeg of ik de honeurs waar wilde nemen. Ik wist niet precies wat dat inhield, maar heb het gewoon gedaan. Zo zit ik in elkaar."
"Het regende niet onder de wedstrijd. Dat was fijn. De grasmat was niet bepaald een biljartlaken. Wellicht had Maarssen daar meer nadeel aan dan wij."
"Pim van Leeuwen heeft vandaag uitstekend gefloten. Je kon niet merken dat ie vast heeft gezeten in  de zandstorm op Gran Canaria. Hij had vandaag op zich weinig te doen. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Maarssen, Cor,  is een heel aardige jongen en een heel goede voetballer. We hebben hem in de wedstrijd heel goed in de gaten gehouden, maar toch weet ie weer zijn doelpuntjes mee te pakken. Dat doet ie goed. En z'n vader trouwens ook."