's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
 20 juni
Uitgestelde Nieuwjaarsbijeenkomst 2021 groot succes
Al vele jaren organiseren de Oude Beloften een eigen nieuwjaarsbijeenkomst. Veelal wordt daarbij een Duitse stad als locatie gekozen om er eens even helemaal uit te zijn. Dit jaar gooide Corona echter roet in het Duitse Nieuwjaarsbiertje. Jammer, maar organisator Frank Scheltus is niet voor één gat te vangen.
Frank Scheltus: "Ik ben onlangs nog door diverse Duitse steden benaderd om nog even te wachten met onze nieuwjaarsreceptie tot de Duitse horeca weer open ging. Dat duurde me te lang. Het is een ongeschreven regel dat je een nieuwjaarsreceptie organiseert in de eerste helft van het betreffende jaar, dus ik heb het nu veel dichter bij huis gezocht. Ottenhome aan de Wijde Blik leek me een prachtige locatie voor onze bijeenkomst, uitstekend per boot te bereiken vanaf onze vereniging. De traditionele ingrediënten van de Duitse nieuwjaarssrecepties heb ik zoveel mogelijk behouden: De gezamenlijke heenreis, een tussenpilsie, een nieuwjaarstoespraak door aanvoerder Jeroen te Nuyl, een heerlijke gezamenlijke maaltijd aan één grote tafel, een pub-quiz met als eerbetoon aan Oude Belofte Joost te Nuyl de openingsvraag "Welke kleur is Cyaan?", een tussenpilsie en gezamenlijke terugreis. Ik heb veel lachende gezichten gezien. Ik ga er maar vanuit dat het goed bevallen is. Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer naar Duitsland, maar dat zien we dan wel weer."
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie speelden de Oude Beloften nog een oefenwedstrijdje tegen 's-Graveland 35+ 3. De wedstrijd werd met 3-0 verloren.

   
's-Graveland 35+ 2 - 's-Graveland 35 + 3: 0 - 3

Frits van der Meer: "Mijn conditie is nog niet al te best. Ik vond het net wat te ver lopen naar het veld."

Niels Steenvoorden: "Ik heb het idee dat de conditie van de meeste Oude Beloften nog niet honderd procent is."
   

Jarno van Diermen: Pim heeft uitstekend gefloten en aanvoerder Erwin van 35+ 3 is een aardige jongen en een goede voetballer"
   

De rust
   


   
Nieuwjaarsreceptie Oude Beloften 2021
   

Zie ginds komt de Stoomboot...
   

De boot heen
   

Nieuwjaarstoespraak Jeroen
   

De boot terug
   


   
 
 


Onze Sponsor