ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
20 februari
  Algehele malaise 's-Graveland tegen De Meern2: 7-1
Net als twee weken gelden was het vandaag bijzonder regenachtig en winderig. Twee weken geleden bewezen de Oude Beloften niet louter mooi weer-voetballers te zijn door tegen de Meern 1 een 4-1 achterstand om te buigen in een 5-5 gelijkspel. Die kans was vandaag weer aanwezig. Maar het zat er op geen enkele manier in. Vanaf de eerste minuut was de wil bij 's-Graveland wel aanwezig, maar
kon die niet omgezet worden in behoorlijk voetbal. De Oude Beloften traden vandaag aan met: Jarno, Martijn, Menno, Frits, Luc, Frank, Kees en Stok. Inderdaad, aanvoerder Jeroen te Nuyl liet een keertje verstek gaan. Hij verkoos een romantisch weekend met zijn Linda in het wonderschone Düsseldorf boven een koude regenachtige wedstrijd op oud kunstgras bij De Meern. Naast Jeroen ontbraken er ook een paar sterke defensieve krachten. Het was dus even wennen voor een paar spelers om de boel achterin goed te organiseren. Die tijd om te wennen was er echter niet want al na een minuut profiteerde De Meern van een slippertje in de gelegenheidsdefensie van 's-Graveland. Het wilde niet erg vlotten met de blauw-witten. Gelukkig stond keeper Frank Scheltus een paar keer zijn mannetje om de stormschade te beperken. De Meern liep voor rust uit naar 3-0 waarna Jarno van Diermen met een vlammend schot de ruststand op 3-1 bepaalde. 

De Meern 2 - 's-Graveland 2 : 7-1
Ruststand: 3-1
Doelpunt 's-Graveland: Jarno van Diermen

     
Menno van den Brand: "In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we de tweede helft voor een ommekeer zouden gaan zorgen. Waarom ook niet? We hebben wel voor hetere vuren gestaan. Maar helaas, we kregen geen vat op de wedstrijd. Het viel me op dat we de tweede helft zwaar wind tegen hadden, terwijl ik in de eerste helft niet echt had gemerkt dat we wind mee hadden. We kregen nog wel een paar goede en goed uitgespeelde kansen, maar hij wilde er niet in. De Meern ging in hetzelfde tempo door en schoot er, al dan niet geholpen door een 's-Gravelands been, er nog vier in. Heel snel vergeten deze wedstrijd, lijkt me."
 
 
Luc te Nuy;: "Ja, wat moet je hiervan zeggen? Zo'n wedstrijd heb je een of twee keer in een seizoen. Dan gaat alles mis en krijgt Martijn bijvoorbeeld nog een bal hard in zijn gezicht en weet ie nog net z'n contactlens van het veld te rapen. Zo'n wedstrijd."
"Alle mensen die vandaag bij ons in de verdediging speelden, hebben nogal de drang om zich met het spel voorin te bemoeien. Daardoor viel er achterin wel eens een gaatje. Kan gebeuren, maar dan hebben we altijd nog keeper Frank. Hij moest er trouwens vandaag ook nog voor zorgen dat zijn doel niet nog verder weg woei. Hij heeft het een paar keer weer goed op z'n plek moeten zetten. Zo'n wedstrijd dus."
 
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Gelukkig, er mogen weer in onbeperkte aantallen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijden van de Oude Beloften. Maar vandaag zaten ze waarschijnlijk liever lekker binnen bij de kachel. Jammer!
 
 
 
De Toss
Jarno van Diermen: "Vandaag speelden we zonder scheidsrechter. Dus er werd ook niet getosst. Wel jammer. Met scheidsrechter vind ik het net wat prettiger voetballen. Nou ja, het was verder een heel sportieve wedstrijd."
"We hadden vandaag niet hoeven winnen, maar we hadden er best een paar meer in mogen schieten. Tuurlijk, dat geldt ook voor mezelf. Penalties schiet ik er normaal gesproken altijd in. Als ik er dan eens eentje moet missen, dan maar in deze wedstrijd"
"Voor de aftrap van de tweede helft heb ik even geposeerd met John de Vos. Hij is de wedstrijdsecretaris van onze competitie. Hij verwerkt de uitslagen en plant ook de wedstrijden opnieuw in als dat nodig is. Hartstikke goed."
"John is een aardige jongen en een goede voetballer met een hard schot. Dat merkte Kees Langerak vandaag toen hij in de baan van een schot van John stond. Kees hield er een mooie afdruk van de bal op zijn rug aan over."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina