ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
22 mei
  Collectieve offday Oude Beloften tegen Kismet: 1-6
 
Wat Wat voor de Oude Beloften een feestelijke laatste competitiewedstrijd moest worden draaide uit op een blamage. Tegenstander Kismet werd vooraf ingeschat als gelijkwaardig (de heenwedstrijd eindigde in 5-5, red.). Het was ook niet dat Kismet vandaag zoveel sterker was, het was vooral dat 's-Graveland er een enorm potje van maakte. De Oude Beloften traden aan met een brede selectie: Jeroen, Luc, Michel, Harun, Alfred, Frits, Stok, Niels, Giliam, Sander en Bert die voor de gelegenheid dienst deed als keeper. En om met de laatste te beginnen: aan Bert lag het niet. Alle andere Oude Beloften bakten er echter weinig van. De eerste helft leek het misschien nog ergens op. Hoewel, Kismet had weinig moeite om in het eerste kwartier twee keer te scoren . Het tweede kwart van de eerste helft leek het erop alsof de Oude Beloften makkelijk zouden terugkomen. Vandaar ook de optimistische praatjes in de rust, samengevat in de uitspraak:  "dit hoeven we niet te verliezen". Was de eerste helft niet veel soeps, de tweede helft vertoonden de Oude Beloften een soort persiflage op voetbal. Slordig en sloom, de bal naar de verkeerde kleur en de kansen die er waren werden hopeloos gemist. Nog heel even leek het erop dat 's-Graveland terug in de wedstrijd kon komen, nadat Sander de Leeuw via een penalty de 1-3 scoorde. Het was ijdele hoop. Kismet hoefde er zelf niet veel aan te doen. 's-Graveland zette de poort open voor de bezoekers.
Nou ja, volgend seizoen beter.


's-Graveland 2 - Kismet 1: 1-6
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (pen.)
     
Jeroen te Nuyl: "We hebben de afgelopen drie weken niet gevoetbald. Daardoor misten we misschien wedstrijdritme. Maar dan nog leek het vandaag nergens op."
"Nou ja, het was lekker weer en het gras was lekker mals. Verder kan ik over de wedstrjid eigenlijk weinig andere positieve dingen bedenken."
""s-Graveland 1 werd vandaag de terechte kampioen. Leuk voor die jongens en volkomen verdiend."
 
 


's-Graveland 1 Kampioen

 
 
 
 
 
De Rust


 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "Pim zat dit weekend op de camping. Gelukkig was Menno zo vriendelijk om de fluit ter hand te nemen. Hij heeft uitstekend gefloten. Er was even onduidelijkheid over de grens van het strafschotgebied. Volgens Menno loopt die vanaf de lijn van het strafschotgebied van het hele veld. Alle spelers van Kismet en de coach wisten te vertellen dat de grens op acht meter van de goal ligt. Menno hield echter voet bij stuk en kende ons een penalty toe. Je kan veel van Menno zeggen, maar niet dat ie niet consequent is."
"De aanvoerder van Kismet is een aardige jongen en een heel goede keeper. Hij heeft een paar mooie reddingen verricht."
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina