Thuis Vorige  Volgende

Website van SV 's-Graveland

26 november
  Oude Beloften krijgen even vleugels tegen Ardahanspor: 3-1

Voor de wedstrijd tegen Ardahanspor begon, bracht aanvoerder Jeroen in de kleedkamer nog even de kansloos verloren uitwedstrijd vorig seizoen in herinnering, een van de beroerdste wedstrijden in de historie van de Oude Beloften. Die les werd goed ter harte genomen: zonder de pannen van het dak te spelen, werd de Utrechtse tegenstander toch gedecideerd terzijde geschoven: 3-1. 's Graveland trad aan met doelman Job, Niels, Giliam, Harun, Ronald, Menno, Pascal, Sander, Martijn, Jarno en Jeroen. 11 man dus, eigenlijk 1 te veel, maar dat loste zich eigenlijk vanzelf op. De thuisploeg ging voortvarend van start op het kunstgras van veld 1. Jarno maakte met een fraai afstandsschot 1-0, Sander maakte er daarna 2-0 van na een vloeiende aanval en niets leek een gemakkelijke zege in de weg te staan. Ongelukkig balverlies zorgde echter voor de 2-1 en Ardahanspor rook zijn kans. De gasten kwamen er soms gevaarlijk uit, maar doelman Job gaf geen krimp. Na de rust een beter 's-Graveland, dat via Sander, Jarno en Jeroen een aantal goede kansen kreeg, maar die niet wist te benutten. Dat Jarno uiteindelijk na een mooie aanval 3-1 aantekende, zorgde voor de nodige rust en de verdiende 3 punten.

's-Graveland 2 - Ardahanspor: 3-1
Ruststand: 2-1
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (2x), Sander de Leeuw

Jeroen te Nuyl: (links op de foto): "Na afloop was het natuurlijk weer volop analyseren geblazen: hadden de Red Bull-meisjes Mandy en Melissa wellicht een cruciale rol gespeeld bij deze overwinning door hun mierzoete bocht rond te delen? Had het Laufpensum van Dreh- und Angelpunkt Menno von dem Brand, even gevleugeld misschien door zijn herinnering aan de in 5 uur voltooide marathon van New York, misschien de doorslag gegeven? Waren de wisselaanwijzingen van Franz beslissend geweest? We zullen het nooit weten. Feit blijft dat het nog lang onrustig bleef in het paviljoen van 's-Graveland, waar de Oude Beloften sowieso ook de derde helft glansrijk in hun voordeel beslisten en Freek van den Brand nog een knap rood wijntje onder de kurk/draaidop bleek te hebben... "