Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Ook in het nieuwe seizoen zal 's-Graveland 5 weer mee proberen te strijden om het kampioenschap. Als dat niet mogelijk blijkt is een tweede plaats ook mooi. Mocht dat onhaalbaar blijken dan is de derde plek ook best goed. De vierde plaats wordt het streven als de tegenstand zodanig is dat er drie andere teams voor de eerste drie plaatsen strijden. Vijfde worden is leuk omdat dat weer leuk klinkt "vijfde wordt vijfde". In zekere zin geldt dat ook voor zesde worden, klintkt misschien nog wel leuker, maar is als resultaat toch echt minder. Zeven is een geluksgetal... Nou ja, we kijken wel.

 
           
         
   

LINKS

Ook leuk op het W.W.W. ...

 
 
Onze tegenstanders...
 
     
De overige teams zijn niet echt wonderbaarlijk op het web terug te vinden. Soms kan er een half ingevulde teampagina op de clubwebsite vanaf, maar meer ook niet.
 
NVC 6
Wasmeer 5
Gooi 't sc 4
Vecht de 5
BVV 31 5
Victoria 5
Laren 99 5
Almere sv 6
Zebra's de 3
Muiden 5
Geinburgia 4
     
W.W.W. Wie Werkt Waar...  (wordt verder aangevuld)
Waarom het sportieve en het zakelijk niet verenigen? Via de vermeldingen op deze pagina worden medespelers, supporters en tegenstanders in staat gesteld hun zakelijk netwerk verder uit te breiden. Even kijken op de website en zondags de betreffende speler opzoeken voor de persoonlijke afstemming.    
     
                            
 
 
 
   
   
16 maart, Zondag binnenzitten voor de Webcam

Vandaag was 's-Graveland 5 vrij. De wedstrijd tegen Muiden is om onduidelijke redenen (op verzoek van Muiden?) uitgesteld.
Tja, en wat doe je dan op een regenachtige dag? Binnenblijven en toch buitenkijken!
De webredactie ontving enkele enthousiaste reacties van mensen die met veel plezier nog steeds af en toe de webcam van de Winterbergse skipiste opzoeken. De plek waar de webredactie van onderhavige website twee weken geleden dacht te gaan skieën (zie archief). Speciaal voor diegenen die er plezier in hebben heeft de webredactie enkele leuke webcams opgezocht die het stuk voor stuk waard zijn om elke dag even op te kijken.

Skilift Winterberg
Zal er nog sneeuw vallen? Per dag elk uur een beeld
 
A1 t.h.v. Naarden
beeld van de A1 in de richting Amsterdam net voor knooppunt Muiderberg vanuit de witte toren.
 
De Zuidas
Bewegende beelden van WTC, ABN-Amro, ING en favoriet Metrohalte Zuid-WTC.
 
Rome bij het Pantheon
Questa webcam è installata sulla terrazza dell'  Albergo del Senat, Piazza del Pantheon - Roma
 

Dood Doet leven
Kijk mee hoe een kadaver van een hert op natuurvriendelijke wijze wordt opgeruimd.

 
   
         
         
   

© Vijfde Dimensie

 tracker