22 februari, Webredactie weekje winterwandelen in Winterberg

De voltallige webredactie gaat er een weekje tussenuit. In Winterberg wordt de conditie op peil gehouden met wat wandelen en mocht dat afgelast worden, wie weet nog even op de lange latten. Het verslag van de wedstrijd tegen Wasmeer laat dus even op zich wachten. De eerste dagen van maart wordt de site weer bijgewerkt.
Met een klein geluk zie je iemand van ons staan voor de Winterbergse Webcam:

29 februari, Wouter Takes leeft mee met Webredactie in Winterberg

Geachte webredactie,

Doorklikkend op het Winterberg-linkje op de website, stuitte ik op het volgende beeld:

Wat een trieste aanblik. Zowel skiën als voetballen lijkt mij onmogelijk op deze mat. Hoe was het scrabbelen?

Groet, Wouter

4 maart, foto's 's-Graveland - Wasmeer boven water

Omdat de webredactie in Winterberg aan het winterwandelen was, is de verslaglegging over de wedstrijd 's-Graveland 5 tegen Wasmeer 5 (24 februari) zeer beperkt geweest. Beeldmateriaal was er van deze match al helemaal niet. maar wat blijkt: Sylvia, de vriendin van Edgar Lamaker, heeft foto's op haar mobiele telefoon gemaakt. Via, via wist de webredactie beslag te leggen op deze snapshots. Voor de volledigheid. 's-Graveland scoorde voor rust maar liefst vijf keer waarvan één keer in eigen doel. Een eenvoudige overwinning op Wasmeer leek binnen handbereik. De tweede helft kon 's-Graveland echter niet meer in het spel komen. Wasmeer kon daardoor terugkomen tot 4-4. Vermeldenswaard is verder de inval-rentree van scheidrechter Joost te Nuyl. Daarbij kan nog opgemerkt worden dat Joost voor de eerste keer in zijn scheidsrechterscarrière een penalty toekende aan 's-graveland.