THUIS VORIG VOLGEND    
 
14 maart, ´s-Graveland verliest maar net van HSV'69: 1-2

's-Graveland 4 is er niet in geslaagd de ongeslagen status in 2010 te behouden. Het scheelde vandaag niet veel, maar HSV'69 wilde niet meewerken. Op het altijd lastig bespeelbare derde veld was de ploeg uit de Hoef vooral de eerste helft sterker. Dat vertaalde zich ook in twee doelpunten, die trouwens beide werden ingeleid door slordig balverlies van 's-Gravelandse zijde. Na de rust was de wedstrijd meer in evenwicht.

's-Graveland 4 - HSV'69 2: 1 - 2
Ruststand : 0 - 2
Doelpunt 's-Graveland: Frits van der Meer

 

   
   
 
 

's-Graveland was wat gretiger en wist de opbouw van HSV te ontregelen. Over en weer volgde een paar kansjes. Een kwartier voor tijd wist Frits van der Meer de aansluiting te verzorgen. Uit een mooi passje van Pim van Leeuwen wist hij de bal nog net voor de aanstormende keeper in het HSV-doel te krijgen.
Het laatste kwartier probeerde 's-Graveland het nog wel, maar heel erg gevaarlijk werd het voor HSV niet meer.
Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk had ik ook liever gelijk gespeeld of gewonnen. Aan de andere kant vind ik dat we vandaag toch ook bij vlagen goed hebben gevoetbald. In ieder geval wordt er af en toe goed samengespeeld. Als kenner zeg ik er dan wel bij dat we de derde man nog erg vaak missen. Daarmee bedoel ik dat als een bal wordt ingespeeld iemand anders daarop al anticipeert en aanspeelbaar is. Dan speel je de bal pas echt goed rond. Nou ja, laten we in ieder geval proberen om dit niveau in ieder geval vast te houden."
"Aanstaande vrijdag starten we ook weer met een aantal spelers in de 45-plus competitie. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Leuk vind ik dat Koen Janmaat, ex-'s-Graveland 4-speler en voorzitter van sv 's-Graveland, ook meedoet. Samen met zijn neef André trouwens."

Keeper Jeroen Voeten: "Na mijn wedstrijd twee weken geleden bij Fc Weesp verwacht iedereen het onmogelijke van me. Inderdaad toen heb ik goed gekeept, maar ik ben geen machine maar een mens van vlees en bloed. Ook vandaag heb ik het idee dat ik er toch wel een paar heb tegengehouden. Maar na Fc Weesp verwacht iedereen wonderen van me. Dus iedereen vroeg waarom ik die twee doelpunten niet had tegengehouden."
"Na deze wedstrijd hoop ik dat de druk een beetje van de ketel is en dat ik gewoon weer mijn wedstrijden kan draaien. Mij hoor je ook niet over al het balverlies en de gemiste kansen. Dan kan ik wel bezig blijven."


   
 
   
 
   
 

De Rust

   
 

Supporters van de week

Nu het weer en de resultaten wat beter worden, weten de supporters de weg naar 's-Graveland 4 weer te vinden. Vandaag was het druk langs de lijn. Veel vrouwen of vaders met kinderen. Prima, maar net te laat voor onze web-fotograaf. Opvallend was de verschijning van Edgar Lamaker, met zijn Silvia. Edgar lijkt op de weg terug van al zijn blessures. Misschien zit er dit seizoen nog wel een wedstrijdje in.
Ruim op tijd aanwezig waren Lisanne en Luc van Leeuwen, inderdaad dochter en zoon van Pim. Zij hadden er echt zin in om weer eens een wedstrijdje te supporteren. Luc had voor de gelegenheid zelfs zijn voetbalschoenen aangetrokken. Klasse!

 
   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Voor een aantal van ons was het nogal een vroegertje vandaag. Gisteren hadden we weer een traditionele pokeravond. Ik geloof dat ik om ongeveer half vijf in mijn bed rolde. Nou ja, 's nachts een kerel aan de kaarttafel, 's ochtends een kerel aan de aftrap, zeg ik wel eens."
"Menno van den Brand heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Nou leidde hij ook niet de moeilijkste wedstrijd van het seizoen. Gisteren was ik zelf nog scheidsrechter bij mijn dochter Noor. Die speelt bij 't Gooi. Da's andere koek, kan ik je melden."
"De aanvoerder van HSV, Steven, was een aardige jongen en een prima voetballer. Hij is het slot op de deur van HSV. Ze hebben verder een leuk team. Samen hebben we er een leuke en sportieve wedstrijd van gemaakt."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie