.
JAARGANG 11  
 

 25 december
 

Aanvoerder wenst spelers 's-Graveland 5 fijne Kerst

Jeroen te Nuyl: "Hebben jullie dat nou ook? Het is zondag en het is kerstmis, dat je dan toch denkt bij het opstaan: "Wat voor dag is het vandaag? Oh, ja het is zondag. Hé het heeft van de week veel geregend, zou het voetballen wel doorgaan vandaag." En dat je dan denkt: "Oh nee, natuurlijk niet het is 1e kerstdag en dan wordt er niet gevoetbald. Stom van me." Of ben ik de enige?

 

 

 
 

 

Jeroen: "Nee, even zonder dollen. Ik hoop dat alle spelers van 's-Graveland 5 een fijne Kerstmis hebben met allen die ze liefhebben. Want daar gaat kerstmis toch zo'n beetje om. Zeg maar het teamgevoel, dat ik op zondag altijd probeer te creëren, dat je dat ook met je familie en vrienden hebt."
"Op 1e kerstdag komt mijn hele familie bij mij over de vloer. Ja, Luc en Joost ook. Mensen vragen wel eens aan me of ik nooit moe van die twee wordt. Nou, inderdaad dat wordt ik wel eens. Het is dat ze een beetje gevoel voor humor hebben. En ja, het blijft familie, zullen we maar zeggen."
"Ik heb ook al een goed voornemen voor 2012: Meer gaan trainen. En dan niet meer op donderdag, maar op dinsdag. Die dag blijkt toch voor de meeste spelers wat geschikter. Ik hoop iedereen in het nieuwe jaar dus op de dinsdagavond op het trainingsveld te zien. Maar nu eerst: Vrolijk Kerstfeest!"

 
 
 
 

 

 

© Vijfde Dimensie