.
JAARGANG 11  
 

 21 december
 

spelers vijfde domineren geslaagd oliebollentoernooi

Gisteravond is bij de sv 's-Graveland het eerste oliebollentoermooi gespeeld. Bij het toernooi worden alle spelers van de seniorenteams gemixt en worden wedstrijdjes op halve velden gespeeld. Zes teams met namen van internationale topclubs wikkelden een halve competitie af. Arsenal werd de eerste oliebollenkampioen. Het is de bedoeling dat het toernooi een jaarlijkse traditie gaat worden.

 

 

 

Laatste Nieuws: Mark Jans gebroken schouder
Via de mail:
Deze oliebol heeft de kop van de schouder gebroken. Aan het losse stuk bot zit de pees die de arm optrekt nog vast, daarom wil de arm niet meer omhoog.
Vrijdag as wordt ik geopereerd. Ze zullen het vast zetten met schroeven en daarna 6 weken in een mitella zonder de arm om te tillen. Geen goed nieuws helaas.
regards, vriendelijke groet, Mark Jans

Jeroen te Nuyl: "Ja, Mark zat er gisteravond al niet goed bij. Hij moest met links oliebollen eten en bier drinken, want met rechts ging het niet. Wij adviseerden hem om even langs de eerste hulp te gaan, maar hij vond het niet nodig. Hij heeft wel pech hoor. Vorige keer dat hij bij ons keepte, brak hij zijn pols (toen hij een penalty stopte, red.). Ik wens hem vanaf deze plek veel beterschap."

"Zelf heb ik gisteravond niet meegevoetbald maar wel gefloten. Toch ook een manier om wat aan de naamsbekendheid van het vijfde te doen. Mijn knie is nog niet zoals het wezen moet. Ik loop bij de fysio maar het schiet nog niet op. Hopelijk ben ik januari 2012 wel weer fit."

 
 
 

Jeroen: "Vanuit ons team waren verder de volgende jongens actief: Mark Jans voor Internazionale, Luc en Frits speelden voor Arsenal, Marc Heemskerk voor Real Madrid en Kees Langerak voor Barcelona. Pascal Jongsma stond opgesteld bij AC Milan maar moest helaas afzeggen omdat hij geen oppas kon regelen. Bij het echte AC Milan hadden ze waarschijnlijk wel wat voor Pascal geregeld, maar hier ging dat kennelijk niet."
"Ik ben blij voor mijn broer Luc. Hij is er meer dan een half jaar uitgeweest vanwege een afgescheurde achillespees. Omdat het veld nogal slecht was, nam hij geen risico. Hij meldde zichzelf aan als keeper (foto links). Zijn teamgenoten van Arsenal waren zeer te spreken over zijn keeperswerk. Hij heeft er maar twee doorgelaten. Mede daardoor is Arsenal kampioen geworden. Frits nam bij Arsenal de rol van Arshavin op zich. Dat ging hem goed af. Marc Heemskerk leverde zijn aandeel bij Real Madrid. Als dé penaltykiller van de club, had hij gehoopt op strafschoppen, maar dat zat er niet in. Kees deed zijn best maar had als nadeel dat hij op een erg modderig veld speelde. Zijn one-touch-voetbal kwam daardoor niet uit de verf. Als aanvoerder van Barcelona mocht hij de trootsprijs in ontvangst nemen."
"Wat mij betreft een heel geslaagd toernooi waar volgend jaar nog meer spelers uit ons vijfde aan mee moeten doen."

 

 

 
 
 

 Winnaars Oliebollentoernooi sv 's-Graveland 2011: Arsenal  

         Achterste rij v.l.n.r. Kjeld (4e), Rob (4e), Daan (1e), Sander (6e), Erik (3e), Luc (5e), Frits (5e),
         Naomi (Dames), Robbert (4e)
         Voorste rij v.l.n.r. Yoeri (2e)

 

© Vijfde Dimensie