> Thuis    < Vorige  >Volgende 
 
 18 augustus
 
  
 Aanvoerder begint aanstaande dinsdag weer met trainen

Het was gezellig en warm in café Cartouche vrijdagavond. Aanvoeder Jeroen te Nuyl was er om samen met zijn belangrijkste adviseurs een intakegesprek te hebben met Ronald van Oostrum, een van de nieuwe aanwinsten voor volgend seizoen.
Jeroen: "nee, natuurlijk is dit maar een formaliteit. Normaal gesproken heb ik met nieuwe spelers een gesprek van man tot man, maar dat is bij Ronald niet nodig. Wij kennenn hem immers al heel goed. Hij maakte deel uit van ons kampioensteam, nu alweer tien jaar geleden. En trouwens, vorig seizoen heeft hij ook al een paar keer verdienstelijk ingevallen.


Ronald van Oostrum (op de foto links): "Jeroen maakt een grapje, denk ik. Ik ken de meeste jongens van 's-Graveland 5 goed. En met deze jongens die hier vanavond in Cartouche zijn, heb ik vanaf de jeugd mee gevoetbald. Ja, natuurlijk was het kampioenschap tien jaar geleden bij 's-Graveland een van mijn voetbalhoogtepunten. Hoewel ook het kampioenschap dat we in de A-jeugd bij Actif behaalden, was legendarisch. Voor een ander hoogtepunt moet ik nog verder terug. Dat was toen ik op mijn tiende was uitverkozen voor het Goois districtselftal. Maar ja, dat is dus bijna alweer veertig jaar geleden. Wie weet volgend seizoen weer een hoogtepunt. Ik ga me tweehonderd procent geven voor het team.

Jeroen: "Ik heb nu twintig man op papier. Maar ja, de transferperiode loopt in ieder geval nog tot 31 augustus. Dus wie weet wat er nog gebeurt. Waar ik in ieder geval voor wil zorgen, is dat we goed voorbereid aan de competitie beginnen. Zelf zal ik het goede voorbeeld geven. Aanstaande dinsdag ga ik trainen. Hierbij roep ik al mijn medespelers op om er komende dinsdag ook te zijn. Ik ben er om een uur of acht . Een partijtje onderling of tegen de jongens van het zesde. Ik heb er zin an.
Nee, vanavond gaan we er gewoon een gezellige avond van maken. Dat gaat zeker lukken want mijn favoriete barkeepster Mona is er ook. Proost jongens, op het kampioenschap!