Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 21 november
 

Derde plaats op vrijdagavond-toernooitje bij OSO

Via, via werden de Oude Beloften vorige week uitgenodigd voor een toernooitje bij OSO. Vervolgens peilde kapitein Jeroen te Nuyl het enthousiasme onder de spelers. En op vrijdagavond stonden er tien oudere jongeren bij OSO op het veld. Organisatie was niet helemaal geslaagd want er hadden een of twee teams op het laatste moment afgezegd. Met de overgebleven teams, behalve OSO was er nog een team van de NOS, werd een complete competitie afgewerkt. Alle teams speelden twee keer een kwartier tegen elkaar. Twee verloren, een gelijk, derde plaats voor 's-Graveland. Jeroen te Nuyl: "We zijn effe lekker bezig geweest. En ik heb Henny en Tineke de Waard weer eens gesproken. Die ken ik van mijn tijd bij Actif waar zij jaren in het bestuur hebben gezeten. Enige nadeel van vanavond is dat Fred Fourasschen met een hamstring-blessure is uitgevallen. En o ja, na afloop zijn we natuurlijk nog even wezen kijken op de Beaujoulais Primeur-avond bij ons eigen 's-Graveland."

 
 
 
 

Dat Menno van den Brand een multitalent is, wisten we natuurlijk al. Dat hij ook niet te beroerd is om eens wat geks te doen, wisten we ook al. Maar OSO-voorzitter Henny de Waard (rechts op de foto, red.) keek gek op toen Menno de microfoon greep en live-verslag verzorgde van de wedstrijd tussen NOS en OSO.
Menno: "Ach, dat moet toch kunnen. We hadden vanaf het balkon een prachtig uitzicht op het veld. En als ik dan een microfoon zie liggen, is voor mij een plus een, twee."