Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 23 november
 

's-Graveland speelt voor Sinterklaas bij BVV en verliest: 11-3

Hoewel het nog geen 5 december is, waren de 's-Gravelandse Oude Beloften de beroerdste niet. Er werden veel cadeautjes gegeven aan BVV. De Blaricummers pakte deze met beide voeten aan. Natuurlijk, BVV was vandaag gewoon beter dan 's-Graveland, maar wat een fouten werden er door 's-Graveland gemaakt. De eerste helft was het nog enigszins een wedstrijd, hoewel ook toen twee van de drie goals vielen door slordig spel van 's-Graveland. In de tweede helft sloeg de vermoeidheid het hardst toe aan 's-Gravelandse zijde met nog meer foute passes en balverlies tot gevolg. BVV profiteerde gretig en strafte alle slordigheid bekwaam af. Een lesje effectief voetbal in de Blaricumse zon.

BVV'31 - 's-Graveland: 11-3
Ruststand: 3-1
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer, Luc te Nuyl. Mark de Jong

 
 

Jeroen te Nuyl (rechts op de foto): "Dit is niet al te best voor mijn goede humeur. Wat we vandaag hebben laten zien, dat kan dus echt niet. De eerste helft deden we het niet eens zo slecht. We speelden vrij compact en lieten BVV een beetje komen. Op zich werkte dat wel. We kwamen er zelf een paar keer gevaarlijk uit. Uit een zo'n uitbraak scoorde Frits heel bekeken de 2-1. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we meer moesten bewegen zonder bal. We hadden beter kunnen zeggen dat we wat zuiniger op de bal hadden moeten zijn. Tjonge, jonge, de ene foute pass na het andere slordig balverlies. Misschien dat het iets te maken had met de Beaujolais Primeur-avond die we afgelopen vrijdag op de club hadden. IK was er met Luc (midden op de foto) en Bert (links op de foto) was er ook. Met Luc ging ik zaterdagochtend vroeg naar huis en niet bepaald als een fris Frans hoentje. O la la."
" Laten we ook eerlijk zijn, BVV speelde het spelletje natuurlijk een stuk slimmer en handiger dan wij."

     
 
Frank Scheltus (rechts op de foto): "IK vind keepen best leuk om te doen. Maar vandaag had ik er behoorlijk de pest in. Om de paar minuten kwamen er twee, drie of vier spelers van BVV op me af, waarbij onze verdedigers in geen velden of wegen waren te zien. Ja, dan is er voor mij ook geen houden meer aan."
"Balen, want ik moet het thuis allemaal weer uitleggen. Vooral aan mijn zoon Nick die gisteren gelukkig zelf eens een keertje gewonnen heeft. Leuk voor hem, maar hij lacht zich in een deuk als ie hoort dat wij met 11-3 hebben verloren. "
 
     
 
 
 
   De rust
 
   Supporters van de Week

Vandaag was de harde kern van de 's-Graveland-supporters aanwezig en Maarten Schaap was er ook.
Joost te Nuyl: "Een prachtige zondag met een magistraal stralende zon. Jammer dat de jongens zich zo van de mat laten spelen. Ik laat mijn humeur er echter niet door verpesten. Vanavond ga ik naar de Balie in Amsterdam. Daar interviewt Johan Derksen, Arnon Grunberg (nooit Arnold Grunberg zeggen, red.). Mijn dochter Sofie is een goede bekende van Arnon. We gaan er samen heen. Ik ben benieuwd."
Maarten Schaap: "Je kan gewoon zien dat de jongens van 's-Graveland conditie tekort komen. Zo'n Luc te Nuyl ook. Hij kleed zich voor de wedstrijd warm aan en komt er dan achter dat hij het te heet krijgt als hij aan het voetballen is. Vervolgens krijgen we een kolderieke omkleedscene inde dug-out. Zoiets zal je bij mijn sport wielrennen nooit zien."

 
 
   De Toss

Jeroen te Nuyl: "Een prachtige voetbaldag, maar helaas speelden we op een oud kunstgrasveld. Het was behoorlijk glad en ondanks dat het nat was liep je behoorlijke schaafwonden op als je onderuit ging. Ik zou het slechte veld graag als excuus willen opvoeren voor ons slechte spel, maar doe dat niet."
"De scheidsrechter van vandaag heeft prima gefloten. Hij greep in als het nodig was en dat gebeurde toch nog wel eens want de jongens uit Blaricum speelden behoorlijk fysiek."
"De aanvoerder van BVV leek bij de toss een aardige jongen, in het veld liet hij zich echter van de wat meer onsportieve kant zien. Nou ja, je kan natuurlijk ook zeggen dat de spelers van BVV liever wilden winnen dan wij. Kwestie van instelling, misschien."