Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 24 december
 .

Alles loopt mis bij Kerstboodschap van aanvoerder Jeroen te Nuyl

Aanvoerder der Oude Beloften, Jeroen te Nuyl, had het zo mooi uitgedacht. Een mooie kerstboodschap met foto-shoot om het team iets mee te geven waarmee de tweede seizoenshelft een succes zou kunnen worden. Helaas kwam zowel de boodschap als de foto-shoot niet helemaal uit de Kerstverf.

 

 

Jeroen te Nuyl (foto uit archief): "Dat was vandaag pech op pech, terwijl ik toch zo'n goed idee had. Gisteravond had ik een mooie Kerstboodschap in elkaar gezet op de computer thuis. Een tekst die stond als een huis. Met een terugblik op de wedstrijden die we voor de winterstop hebben gespeeld en een vooruitblik op de wedstrijden die we na de winterstop nog moeten gaan spelen. Behalve een algemene boodschap, had ik voor elke speler ook nog iets persoonlijks. Heel warm en goed gedaan, al zeg ik het zelf. Enfin, ik heb de tekst niet afgedrukt want onze printer is stuk. Ik dacht: 'ik stuur het bestand vanavond nog wel even naar de webredactie, wel zo makkelijk'. Maar toen heeft Linda op de computer nog een paar oude afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden gekeken, en daarna was mijn hele Kerstbestand van de computer. Weg Kerstboodschap. Je snapt dat ik daar met Linda nog wel een babbeltje onder Kerstboom over zal hebben."
"Eerder op de dag had ik ook al niet zo'n leuke ervaring met de foto-shoot. Het leek me leuk om mijn Kerstboodschap op te fleuren met een leuke foto van mij als Kerstman, samen met mijn hond Tippie. Dus: Ik met mijn kerstpak en de hond naar de Fc Klap, waar we een professionele fotostudio hebben. Om een lang verhaal kort te maken: Op de Fc Klap was geen mens en dus ook geen fotograaf te bekennen. Toen heb ik in mijn adresboekje al de mij bekende fotografen afgebeld. Gelukkig kon ik terecht bij de studio van Ton Kastermans, met wie ik vroeger bij de Gooi en Eemlander heb gewerkt, maar dat doet er nu even niet toe. Ik met het hele zooitje naar Ton Kastermans. Wat bleek toen ik er daar eens goed voor ging zitten: ik had mijn baard op de Fc Klap laten liggen. Nou ja, dan maar zonder baard. De Kerstman scheert zich ook wel eens, tenslotte. Mijn hond Tippie was met geen stok in de fotostudio te krijgen. Hij heeft een soort kerstfoto-angst of zoiets. De poedels van Ton wilden wel met mij op de foto. Dus toen zo maar."
"Niet al te best voor je humeur zo'n dagje, kan ik je vertellen."
"Hou het er maar op dat ik iedereen prettige Kerstdagen wens en een goed en sportief 2015. Zo, en nu eerst een Kerstbiertje."

     
 
.