Thuis Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 14 augustus
 

Teruggekomen Oude Belofte Pim van Leeuwen: "Ik heb er zin an"

The Come Back Kid Pim van Leeuwen wil dit seizoen weer zijn opwachting maken bij de Oude Beloften. Pim: "Destijds was ik het plezier in voetbal een beetje kwijt geraakt en ben ik er mee gestopt. Nu, na een jaar of twee, begint het toch weer te kriebelen. Misschien komt het omdat ik vergeten ben af te bouwen. Mijn lichaam vraag t gewoon weer om beweging. En ja, voetballen is voor mij net als zwemmen, dat verleer je niet. Binnenkort ga ik maar eens een keertje trainen. Oh, is Jeroen te Nuyl al met trainen begonnen? Dat wist ik niet. Had ie wel eens mogen zeggen. Ik zal hem eens bellen en vragen om hoe laat het begint.
Pim van leeuwen organiseerde ook dit jaar weer de Fantasy Football League. Een soort "coach van het jaar", maar dan anders.

 
Pim: " Groot verschil met "Coach van het jaar" is dat in de Fantasy Football League de spelers uit de eredivisie via een veiling onder de deelnemers worden verdeeld. Een speler kan dus maar door één deelnemer in het team gekocht worden. Op de veilingavond is daarom de spanning te snijden. Wie wil de grote vis in zijn team en wat moet ie er voor betalen? Een kwestie van de prijs opdrijven of achteroverleunen?"
"Het is voor mij als organisator altijd veel werk, maar ik doe het met veel plezier. Voor mij is de eerste veilingavond een van de hoogtepunten van het jaar. We doen het nu voor de eenentwintigste keer, waarvan de laatste veertien seizoenen met deze deelnemers. Gezellig hoor met de Gebroeders Klap, Jeroen te Nuyl, Mark de Jong, Martin Schaap, Edgar Lamaker en Frits van der Meer. Frits was de leukste van de avond. Eerst kwam hij een half uur te laat opdagen en toen bleek hij ook nog eens uitgedost met een persiflage op een baard. Nou ja, vooruit maar weer."
"Zelf ben ik erg blij met Nathan de Sousa in mijn team. Ik moest van mijn schoonfamilie uit Enschede zorgen dat ik dit talent van Fc Twente in mijn team kreeg. En dat is gelukt."
"Het was weer reuze gezellig bij Cartouche. Als Mona achter de bar staat kan je er van uit gaan dat je een topavond hebt. Dat bleek ook nu weer."
 
 
 
 
 
   
   
   
 
eXTReMe Tracker