Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 13 september
 

Oude Beloften verliezen ouverture nieuwe seizoen bij sv Baarn: 5-2

De eerste klap is een daalder waard, zeggen ze wel eens. Maar die eerste klap moeten de Oude Beloften uit 's-Graveland nog uitdelen. Vandaag werd er vooral geïncasseerd. Sv Baarn, nieuwkomer in de competitie, was duidelijk beter. Waar Baarn rustig aan de bal was, was 's-Graveland onrustig. Waar Baarn de bal een tijdje in de ploeg kon houden, was 's-Graveland hem vaak al weer snel kwijt. De eerste helft kon de schade nog enigszins beperkt worden. Met een 3-2- achterstand werd de thee geserveerd. Na de rust maakte Baarn snel 5-2 en nam toen gas terug. 's-Graveland probeerde het wel, maar kon geen spreekwoordelijke vuist maken.

sv Baarn - 's-Graveland: 5-2
Ruststand: 3-2
Doelpunten 's-Graveland: Mark Heemskerk, Mike Visser

 

Op sommige momenten besef je weer dat niet alles in het leven vanzelfsprekend is. Vóór de wedstrijd werd door beide teams een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan een speler van sv Baarn die vandaag eigenlijk ook gewoon aan de aftrap had moeten staan. Waar iedereen op vakantie gaat en gezond weer terugkomt, mocht dit voor hem dit jaar niet zo zijn...

 

Jeroen te Nuyl: "We waren vandaag met z'n tienen en dat was geen overdreven luxe. Voor de wedstrijd heb ik iedereen even bij elkaar geroepen en een soort van donderspeech gehouden. Dan valt meteen op welke jongens een beetje kunnen luisteren en welke jongens een beetje glazig voor zich uit staan te kijken of gewoon doorgaan met kletsen. Nou ja, ik heb mijn best gedaan qua coaching, zeg maar."
"Ik ga niet zeggen dat we onverdiend hebben verloren, maar toch had er voor ons wel wat meer in gezeten. Met name in balbezit zijn we nog niet op ons sterkst. Mijn broer Joost zei het heel treffend na afloop. Als een van ons de bal krijgt lopen alle anderen weg, terwijl ze juist in de bal moeten komen. Ik hoop dat dat soort patronen zich nog wel een beetje in de ploeg gaan slijpen."

 

Pim van Leeuwen: "Voor mij is het een lekker gevoel om weer op het veld te staan. Daarbij heb ik me vandaag ook als derde keeper geprofileerd. Frank was ziek, zwak en misselijk. Edgar was er ook niet. Ja, dan moet er toch iemand de  keeperhandschoen oppakken. Dat heb ik dan maar gedaan."
"Het praatje voor de wedstrijd van Jeroen heb ik niet goed verstaan. Ik dacht dat hij gewoon de opstelling bekend maakte. Omdat ik keeper was, had ik verder geen vragen. Achteraf hoorde ik dat hij een heel technisch, tactisch verhaal heeft gehouden. Jammer dat ik dat niet gehoord heb. Ik had zeker wat aantekeningen gemaakt. Nou ja, misschien volgende keer."

 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Tobias Heemskerk kwam met vader Mark mee om 's-Graveland aan te moedigen. Hij voorspelde dat 's-Graveland zou winnen en dat z'n vader zou scoren. Hij heeft voor de helft gelijk gekregen.
Gisteren heeft Tobias zelf met de E1 met 3-0 gewonnen van Huizen. Niet slecht, toch? We gaan nog veel horen van dit grote talent. Mooi zo.

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het was voor Baarn de eerste keer dat ze zeven tegen zeven speelden. Een beetje hetzelfde verhaal als bij ons. Niet meer genoeg spelers voor een elftal en toen maar gekozen voor het halve veld. Ik weet hoe het voelt."
"De scheidsrechter van dienst heeft goed gefloten. Het was een sportieve wedstrijd, dus hij had weinig te doen."
"De aanvoerder van Baarn was een aardige jongen en een goede voetballer. Er zit wat meer combinatie bij hun in het team. Ik hoop dat we het hen bij ons thuis wat moeilijker kunnen maken."