Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 20 september
 

's-Graveland zonder wissels naar winst bij PVC: 2-4

De eerste punten van het seizoen zijn binnen. Op het Utrechtse Kanaleneiland werd PVC door de Oude Beloften uit 's-Graveland verslagen. De Blauw-Witten moesten vol aan de bak want wissels waren de hele wedstrijd niet voor handen. Elk nadeel heb z'n voordeel, bleek maar weer eens. 's-Graveland speelde vanuit een organisatie die stond als een huis. Luc op de goal, achter Menno, Ronald en Frits, Vincent als verbindingsofficier en voorin Mike en Jeroen. PVC kwam nog wel op een 1-0 voorsprong maar voor de 's-Gravelandse spelers was van meet af aan duidelijk dat er hier met rust en regelmaat punten waren te halen. En zo geschiedde.

PVC - 's-Graveland: 2-4
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland: Vincent Weggemans, Jeroen te Nuyl, Mike Visser (3x)

 

Jeroen te Nuyl: "Ja, dit is een goed verhaal hoor. Maar het begon heel slecht. Vanochtend werd ik door Frank Scheltus opgebeld met ongeveer hetzelfde verhaal als vorige week: Ziek, zwak en misselijk. Dat was de eerste afvaller. Toen ik samen met Luc, Fred Le Fourassche van huis ging halen, kwam die zo ongeveer naar buiten gestrompeld. Hij was zojuist bij het stofzuigen door zijn rug gegaan. Raar verhaal natuurlijk. Ik weet niet hoe zwaar het stof bij jou in huis is, maar Fred ging er van door z'n rug. Hij stapte nog wel in de auto met z'n voetbaltas omdat ie dacht dat het misschien nog mee zou vallen. Maar dat deed het dus niet. Daar gingen mijn wissels. Gelukkig kwamen de andere jongens gewoon zoals afgesproken. Luc wilde wel keepen. Dat heeft hij uitstekend gedaan."

 

Vincent Weggemans (rechts op de foto): "Het voelde gewoon goed vandaag. Iedereen wist wat ie zo'n beetje doen moest en deed dat ook. Prima. Wij hebben PVC met eigen middelen verslagen. We speelden rustig en lieten ze zo'n beetje komen. Ronald schakelde hun gevaarlijkste man uit en daarmee was de angel uit het PVC-spel."
"Mike Visser is echt een aanwinst voor het team. Vorige week schoot hij er al eentje in. Deze week schoot hij er nog eens drie bij. Volgende week vijf. Prima, toch. Zelf heb ik er niet eentje gemaakt. Jeroen te Nuyl maakte wel het eerste doelpunt. Ik had er best een paar in kunnen schieten, maar dat bewaar ik voor een wedstrijd waar het er echt op aankomt."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Bijna hadden we geen supporter van de week gehad. Maar omdat Fred geen wissel kon staan, kon ie wel mooi supporteren. Zo was dat ook weer opgelost. Hij heeft trouwens ook alle actiefoto's van vandaag geschoten. Kon geen kwaad voor zijn rug want het was een lichtgewicht-camera.

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Vorig seizoen had Vincent bij het intrappen een bal in het Amsterdam Rijnkanaal geschoten. Nu schoot Frits in de wedstrijd de bal hoog over de plomp in. Een attente voorbijganger kon de bal nog net redden. Ja, je maakt wat mee op zo'n dag."
"De scheidsrechter voetbalt normaal gesproken mee bij PVC, maar ze hadden meer dan genoeg man. Hij heeft prima gefloten. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van PVC, Johan, is een hele aardige jongen en een hele goede voetballer. Hij is erg gevaarlijk voor de goal. Vorig jaar deed hij ons in de laatste minuut de das om. Daar hebben we vandaag een stokje voor gestoken."