Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 27 september
 

's-Graveland krijgt oorwassing van UVV: 1-11

De Oude Beloften staan weer met beide beentjes op de grond. De overwinning van vorige week zat misschien te vers in het geheugen, waardoor de scherpte tegen UVV vandaag ontbrak. Je kan ook zeggen dat UVV vandaag een of twee maten te groot was voor 's-Graveland. Vanaf de aftrap zaten de Utrechters er goed bovenop. 's-Graveland had geen antwoord op het technisch, tactisch en conditioneel overwicht. Binnen tien minuten stond het al 0-3. Dat was dus nog voordat het speciaal uitgedachte wisselsysteem van Jeroen te Nuyl in werking was getreden. Om de tien minuten zouden daarbij vier verse krachten het veld in komen. Door blessures en vermoeidheid heeft het systeem niet echt uit kunnen pakken zoals de Grote Kale Leider bedacht had. In ieder geval, het deed allemaal niets af aan de overmacht van UVV. Gauw vergeten deze nederlaag.

's-Graveland - UVV: 1-11
Ruststand: 0-6
Doelpunt 's-Graveland: Giliam Hagen

 
 

Jeroen te Nuyl: "Ja, dat was natuurlijk niet best. We kwamen er niet aan te pas vandaag. UVV had een sterk team met fitte spelers, en een paar jongens die een mannetje konden passeren. Voordat we het goed en wel wisten was de wedstrijd eigenlijk gespeeld."
"Vorige week hadden we geen wissels. Deze week hadden we vier wissels. Het kan verkeren. Ik vind het belangrijk dat iedereen lekker voetbalt. We betalen tenslotte allemaal contributie. Daarom had ik thuis een heel schema uitgewerkt wie om de tien minuten met wie zou wisselen. Er werd een beetje lacherig op gereageerd. Maar dit is wel de manier om professioneel met een wedstrijd om te gaan. Uiteindelijk kwam het systeem door blessures en vermoeidheid niet zo uit de verf. Vincent Weggemans en Marc Heemskerk kregen bijvoorbeeld last van de hamstring. Ik vraag me af of hun voorbereiding op deze wedstrijd optimaal is geweest."

 

Frank Scheltus: "Ik had m'n eerste wedstrijd van het seizoen bij de Oude Beloften toch wel wat anders voorgesteld. UVV had dit seizoen nog niet gewonnen, dus ik had me voorbereid op een rustige middag. Dat pakte iets anders uit."
"De eerste twee wedstrijden heb ik op het laatste moment af moeten zeggen omdat ik me op zondagochtend niet helemaal goed voelde. Er werd gesuggereerd dat dat met een bepaald soort uitgaansgedrag mijnerzijds zou te maken hebben, maar dat is natuurlijk onzin. Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik leef voor mijn sport."
"Van dichtbij heb ik vandaag een hoop eigen doelpunten gezien. Spelers die de bal nog even van de doellijn willen halen, maar vervolgens met bal en al in het doel verdwijnen. Nou ja, zand erover."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporters van de Week

Op een of andere manier weten Edgar Lamaker (links) en Maarten Schaap (rechts) elkaar altijd op te zoeken en te irriteren. Gisteren nog in de Amsterdam Arena, bijvoorbeeld, waar ze naast elkaar op de tribune zaten en naar Ajax - Groningen keken. Vandaag vonden ze elkaar aan de rand van het halve veld. Behalve een mooie voetbaldag, was het ook een mooie fietsdag. Maarten is recent drie keer achter elkaar de Mont Ventoux opgereden voor het goede doel. Edgar heeft Maarten daarbij ruimhartig gesponsord.

 
 

De Toss

Frits van der Meer: "Vanuit het niets werd ik ineens tot aanvoerder gebombardeerd. Wel vervelend dat mijn naam nu een beetje aan dit resultaat kleeft. Jeroen begon zelf als wissel. Hij wilde erop toezien dat het door hem speciaal uitgedachte wisselsysteem goed zou gaan werken. Nou ja, we hebben gezien hoe dat heeft uitgepakt."
"Aan scheidsrechter Joost te Nuyl heeft het vandaag echt niet gelegen. Hij heeft goed gefloten en alle discussies vooraf over de spelregels in goede banen geleid. En als je dan eens een handsballetje over het hoofd ziet, zijn het alleen de kniesoren die daarop letten."
"De aanvoerder van UVV was een hele aardige jongen en een goede voetballer. Hij vertelde dat ze elke week in een wisselende samenstelling voetballen zodat het niveau met de week verschilt. Ik heb het idee dat we vandaag toch wel tegen de sterkste samenstelling speelden. Hopelijk treffen we het in de terugwedstrijd beter, als je begrijpt wat ik bedoel."