Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 4 oktober
 

's-Graveland krijgt oorwassing van UVV: 1-11

Het zag er in de rust nog zo rooskleurig uit. Een 2-0 voorsprong, dat zouden de Oude Beloften toch niet meer uit handen geven, zeker? De vraag stellen is hem beantwoorden. Tussen de appelboomgaarden bij 't Goy voetbalde 's-Graveland inde eerste helft rustig en gedegen, ook al omdat 't Goy niet echt aandrong. 's-Graveland kwam een paar keer gevaarlijk voor de keeper. Niels Steenvoorden en Luc te Nuyl zorgden voor de 0-2 ruststand. Na de rust was het slappe hap bij 's-Graveland en deed 't Goy er een schepje bovenop. Binnen de kortste keren stond het 2-2-. Uit een mooie aanval kon Mike Visser de 2-3 maken, waarna 't Goy alweer snel op 3-3 kwam. '-s-Graveland had de 3-4 op de pantoffel maar ook hier miste de overtuiging. Uit de tegenaanval scoorde 't Goy de 3-4. Einde verhaal.

't Goy - 's-Graveland: 4-3
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland: Niels Steenvoorden, Luc te Nuyl, Mike Visser

 
 

Luc te Nuyl: "Jeroen vertrekt vandaag naar Cannes, voor z'n werk. We waren met tien man. Als we er tekort hadden gehad, had hij waarschijnlijk nog wel mee willen doen. Ik ben benieuwd wat hij aantreft in Cannes, want het is daar niet al te best weer geweest."
"Nee, Jeroen had me vooraf geen ingewikkelde wisselschema's meegegeven. Wat dat betreft is de evaluatie van het gebeuren vorige week vrij duidelijk geweest. Met wisselen zien we gewoon wel. Ik denk dat het daar niet aan lag vandaag."
"De eerste helft ging het niet slecht. De tweede helft ging het wel slecht. Geen bal werd meer goed gespeeld. Iedereen deelde in de malaise. En toen we eenmaal achter elkaars feiten aan gingen lopen, toen was het gebeurd. We moeten echt iets aan onze conditie gaan doen. De tweede helft liepen we met de tong op de schoenen."

 

Frank Scheltus: "Ik had m'n tweede wedstrijd van het seizoen bij de Oude Beloften toch wel wat anders voorgesteld. Ik had het wel wat rustiger dan vorige week, maar ik zag een hoop gepruts voor me in het veld. De stemming in de rust, in de kleedkamer was al van 'nou jongens, stuur Jeroen maar een berichtje dat we drie punten in de pocket hebben'. Toen wilde ik al zeggen dat we de beer eerst moeten kopen voordat de huid geschoten kan worden. Maar ja, dat was waarschijnlijk aan dovemansoren gericht."
"Na de wedstrijd was de stemming eerst nog een tijdje bedrukt, maar na een goede evaluatie klaarde de lucht snel weer op. Mij is gevraagd een uitje naar Dusseldorf te organiseren, omdat het uitje naar Alkmaar ook zo goed bevallen is, maar er in Alkmaar wel weinig biergartens zijn. zoiets."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Waar was iedereen?
's-Graveland miste vandaag de twaalfde, of in dit geval beter gezegd, de achtste man....

 
 

De Toss

Luc te Nuyl: "Aanvoerder zijn stelt eigenlijk helemaal niet zo veel voor. Jeroen doet er altijd wel heel gewichtig over, maar het is een kwestie van zeggen jij en jij staan reserve en de scheidsrechter een hand geven. Of vergis ik me soms?"
"Het was heerlijk voetbalweer en uitstekend echt voetbalgras. Waarom wij het dan toch weer weten te verpesten, is me een raadsel."
"De scheidsrechter heeft goed gefloten. Hij had weinig werk. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van 't Goy was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij vertelde dat het team dit seizoen niet meer genoeg mensen bij elkaar kon krijgen voor voetbal op een heel veld. waar heb ik dat eerder gehoord?"