Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 11 oktober
 

's-Graveland houdt ook tegen Elinkwijk voorsprong niet vast: 4-6

Voor de verandering speelden de Oude Beloften een keer niet eens zo heel slecht. De organisatie, waar in andere wedstrijden zo naar gezocht wordt, stond goed. Daardoor hield 's-Graveland ook lange tijd het initiatief. Rustig werd de bal in eigen team rondgespeeld, waarbij langzaam de weg naar voren werd gezocht. Het liep allemaal niet slecht. De beste kansen in de eerste helft waren voor 's-Graveland, maar werden onvoldoende afgemaakt. Dit alles leidde tot een 2-2- ruststand. Na de thee hetzelfde spelbeeld. Uit twee snelle combinatie-counters wist 's-Graveland twee keer te scoren (4-2). De eerste thuisoverwinning van het seizoen leek aanstaande. Vraag niet hoe, maar het lukte Elinkwijk echter om terug te komen. Met harde doeltreffende schoten kwamen ze langszij en gingen ze erop en erover. IN de laatste vijfminuten kreeg 's-Graveland nog dotten van kansen. Deze waren echter niet aan de Oude Beloften besteed. Jammer.

's-Graveland - Elinkwijk: 4-6
Ruststand: 2-2
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen, Marc Heemskerk, Frits van der Meer, Fred Fourasschen

 
 

Jeroen te Nuyl: "Inderdaad, we hebben best goed gevoetbald, maar staan toch weer met lege handen. Balen. Toch wil ik het positief bekijken. Als we zo blijven voetballen, kan het niet lang meer duren of we gaan punten pakken."
"Veel mensen waren vorige week nogal ongerust toen ik voor mijn werk naar Cannes moest afreizen. Het was daar verschrikkelijk noodweer geweest met doden en gewonden als gevolg. Ik heb daar echter niet heel veel van gemerkt. Gewoon mijn werk kunnen doen. Wel mensen gesproken die zich met de boot in veiligheid moesten brengen op plekken waar normaal helemaal geen boot komt."

 

Frank Scheltus: "Ik had m'n derde wedstrijd van het seizoen bij de Oude Beloften toch wel wat anders voorgesteld. Ik had verwacht dat we continu onder druk zouden staan, maar dat was dus niet zo. Dat betekent niet dat ik het rustig aan heb kunnen doen. Wat ik eruit kon houden heb ik eruit gehouden."
"In de eerste helft kregen we een vrije trap tegen op een meter of twintig van de goal. Dan stel ik in principe geen muurtje op, want dat vind ik overdreven. Dat die jongen van Elinkwijk hem vervolgens hard in de kruising schiet, is de uitzondering die de spreekwoordelijke regel bevestigt. Maar dat wilden de jongens inde kleedkamer weer niet geloven natuurlijk."
"Na de wedstrijd nog gediscussieerd over het voetbaluitje naar Dusseldorf. Die jongens van te Nuyl kwamen ineens met allerlei andere voorstellen. Keulen, Aken, Munchen, Delft, Dordrecht, de ene stad was volgens hen nog leuker dan de andere. Ik houd het op Dusseldorf. Binnenkort gooi ik de datumprikker erin."
"Volgende week ben in op trainingskamp in Turkije met mijn vader en moeder. Eens kijken of ik daar nog wat op kan steken."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Tobias Heemskerk (rechts) en Mirt Sengul (links) hadden er goede hoop op dat 's-Graveland zou winnen vandaag. Jammer genoeg is dat niet gelukt. Hun vaders Mark en Harun hebben er wel hard voor geknokt. Dat Tobias een groot talent is, wisten we al, maar dat Mirt de sterren van de hemel voetbalt is 's-Graveland F3 wisten we nog niet. Nu dus wel...

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Voor de wedstrijd was er het een en ander te doen over de doeltjes. Ze stonden niet netjes in het midden. Ik had het niet gezien en scheidsrechter Joost te Nuyl ook niet. Die jongens van Elinkwijk wel. We hebben ze een meter of vijf opgeschoven. Misschien is dat wel de reden waarom we zoveel naast hebben geschoten."
"Het was heerlijk voetbalweer en uitstekend echt voetbalgras. Lekker, hoor."
"Joost heeft goed gefloten. Hij had weinig werk. Ik heb hem op één foutje kunnen betrappen. Dat was toen de keeper van Elinkwijk met een tweebenige sliding mij van scoren afhield. Maar ja, ik maak ook wel eens een foutje."
"De aanvoerder van Elinkwijk, Gerard, was een aardige jongen en een goede voetballer. Mij viel op dat de jongens van Elinkwijk hard en zuiver kunnen schieten. Ik ben vergeten te vragen hoe ze dat doen, want daar kunnen wij wel wat van leren."