Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 18 oktober
 

's-Graveland laat punten liggen bij BVV: 1-0

Ook deze week heeft 's-Graveland geen loon naar werken gekregen. Natuurlijk, BVV had misschien over de hele wedstrijd gezien een licht veldoverwicht, maar 's-Graveland kreeg minstens even zo vele scoringskansen. Nou schijn je geluk af te kunnen dwingen, maar de Oude Beloften weten niet hoe. Beide teams speelden vandaag vanuit een gesloten verdediging. Dat resulteerde nogal eens in handbalachtige bal-rondspeel-taferelen. Misschien niet leuk voor de verwende voetballiefhebber, maar dat komt ervan als teams aan elkaar gewaagd zijn. Aan beide kanten had de bal er zo maar een keer in kunnen vallen. Het aluminium stond aan beide kanten meerder malen in de weg. BVV trok uiteindelijk toch aan het langste eind door een goal die in de tweede helft letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam vallen. Maar ja, die tellen ook.

BVV- 's-Graveland: 1-0
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland: -

 
 

Luc te Nuyl: "Het was een uitermate rare voorbereiding. Jeroen had afgezegd omdat we teveel mensen zouden hebben. Maar dat bleek nogal tegen te vallen. Uiteindelijk stonden we met z'n achten en toen mocht Bert niet meedoen omdat zijn spelerskaart drie weken verlopen was. Ik vond het niet leuk om met Bert dit slecht nieuwsgesprek te doen. We zijn samen nog wel even naar de scheidsrechter geweest, maar die was niet te vermurwen. Hoe kinderachtig kan je zijn?"
"Nou ja, we hebben er met zeven man het beste van gemaakt. Ik zal niet zeggen 'het ging lekker zonder Bert'", want dat is onzin, natuurlijk."

 

Jeroen te Nuyl: "Ik was er vanuit gegaan dat we vandaag tien man zouden hebben, maar heb me daarin een beetje vergist. Ik heb vanochtend lekker uitgeslapen en gebadderd. Toen ik beneden kwam, hoorde ik Bert in paniek op de voicemail. Ik heb me geen moment bedacht, mijn voetbalspullen aangetrokken en ben in de auto gesprongen. Zo ben ik vliegend ingevallen. Zelf dacht ik dat het in de eerste helft was, maar achteraf bleek het al na de rust. Ik had een mooie kans, heb nog hard op de paal geschoten, maar ik heb de achterstand niet meer recht kunnen buigen. Jammer, maar helaas."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Ja hoor, hij was er weer bij deze week: Tobias Heemskerk. Hij is hard op weg om supporter van het seizoen te worden op deze manier.
Tobias was het ook niet altijd met de scheidsrechter eens. Zo vond hij dat 's-Graveland zeker een penalty had verdiend. Hij dacht trouwens dat zijn vader Marc had gescoord in de eerste helft, maar de bal kwam terug van de voorste paal en niet van de achterste stang in het goal.
Gisteren heeft Tobias zelf met 5-3 gewonnen. Een keer gescoord en een assist, ja deze jongen kan een hele grote worden.

 
 

De Toss

Luc te Nuyl: "Het was een herfstachtige dag, maar qua weer eigenlijk prima om te voetballen. Het veld was gelukkig nat, want als het droog is, is dit kunstgrasveld van de eerste generatie helemaal niet fijn om op te voetballen."
"De scheidsrechter van vandaag was natuurlijk een aanfluiting. Hoewel hij in het veld zijn best deed, voelt hij het geheel helemaal niet goed aan als hij de spelerskaarten controleert en Bert niet mee laat doen omdat zijn kaart drie weken verlopen is. Maar ja, laten we er maar over ophouden. Ik heb er al genoeg woorden aan vuil gemaakt."
"De aanvoerder van BVV, Frank, was een aardige jongen en een goede voetballer. Je kon merken dat ze niet verwacht hadden dat wij vandaag partij konden geven. Jammer dat ie bij hun er wel inging en bij ons niet. Thuis pakken we ze."