Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 26 december
 

Aanvoerder wenst iedereen een vrolijke Kerst

Jeroen te Nuyl: "Kerstmis is voor mij altijd heel speciaal. Het zijn dagen die voor mij eens een keer niet in het teken staan van het voetballen. In de Kersttijd maak ik mijn hoofd helemaal leeg in voorbereiding op het nieuwe jaar. Mijn aandacht en energie gaan vooral uit naar mijn gezin en mijn familie. Die kunnen dat goed gebruiken want gedurende de rest van het jaar ben ik druk met werk of met mijn aanvoerderschap van de Oude Beloften. Het is wel een hele omschakeling hoor als je het vergelijkt met waar ik de rest van het jaar mee bezig ben. Zo hoef ik me bijvoorbeeld geen zorgen te maken of we wel genoeg mensen hebben voor de Kerstmaaltijd en of dat iedereen wel komt opdagen. We hebben geen spelerskaarten nodig en intrapballen kunnen in de schuur blijven."

 
 

"Dit jaar komt de familie tweede Kerstdag bij ons. Vind ik leuk hoor. Ik maak er altijd een hele happening van. Zo verkleed ik me als Kerstman en zet ik een rendier in tuin. Linda verkleedt als Kerstvrouwtje en mijn dochters Pleun en Noor als Kerstengelen."
"Er zijn nogal wat vegetariërs bij ons in de familie, vandaar dat ik op de markt ook wat fruit heb gekocht. Dat doe ik op een bordje met flink wat slagroom erover heen. Dat recept heb ik van internet. Het smaakt heerlijk en ziet er heel feestelijk uit."

"Nee, over het voetbal en 's-Graveland denk ik echt niet na. Daar heb ik in 2016 tijd genoeg voor. Natuurlijk ga ik 3 januari wel naar de nieuwjaarsreceptie en vooraf lekker voetballen"
"En half januari gaan we met het team naar Düsseldorf. Het zal mij benieuwen. Trein en hotel zijn al geregeld, dus het wordt een kwestie van instappen en genieten. Er schijnen daar heel veel bezienswaardigheden te zijn. Dus ik vraag me wel af of we in drie dagen alles kunnen zien.
"Maarten Schaap is een paar weken geleden voor zijn werk al in Düsseldorf geweest. Volgens hem zijn er heel veel lokale bierbrouwerijen. Van de leukste heeft hij een foto gemaakt (zie onderstaand, red.). Die blonde lijkt me het lekkerste. En dan bedoel ik natuurlijk het bier, voordat we daar weer allerlei praatjes over krijgen. Misschien is het een idee dat we met het team ook een bezoekje brengen aan deze brouwerij."

 
 
.