Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 28 februari
 

's-Graveland vergeet wedstrijd tegen 't Goy in het slot te gooien: 2-2

Eerder dit seizoen werd bij 't Goy een 2-0 voorsprong bij rust weggegeven en werd met 4-3 verloren. De Oude Beloften waren vandaag dan ook uit op sportieve wraak. Met een heerlijk zonnetje op het hoofdveld waren de omstandigheden ideaal om te pieken. 's-Graveland begon zwakjes en gaf de eerste tien minuten alle gelegenheid aan 't Goy om de score te openen. Keeper Frank Scheltus wilde daar echter niet aan meewerken en verrichte een paar knappe reddingen. Geleidelijk kreeg 's-Graveland wat meer grip op de wedstrijd. Een paar snelle uitvallen leverden echter net geen doelpunten op. Via combinatievoetbal speelde Ronald van Oostrum zich een paar keer goed vrij en rondde daarbij ook nog eens goed af. Hij zorgde voor een 2-0 ruststand. In de rust werd afgesproken toch vooral niet dezelfde fout te maken als in de heenwedstrijd. Na vijf minuten in de tweede helft kreeg 't Goy de 2-1 echter al op een presenteerblaadje aangereikt. Daarna herpakten de Oude Beloften zich en hing lange tijd de 3-1 in de lucht. De echte 's-Graveland-volger weet dan al hoe laat het is: Inderdaad, een paar minuten voor tijd scoorde't Goy de 2-2.

's-Graveland - 't Goy: 2-2
Ruststand: 2-0
Doelpunten 's-Graveland: Ronald van Oostrum (2x)

 
 

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk is dit balen. Aan de andere kant had het kwartje ook nog de andere kant op kunnen vallen. 't Goy kreeg grote kansen en we mogen onze keeper Frank Scheltus ook vandaag weer bedanken voor een paar prachtige reddingen."
""Schitterde Frank in de goal, op het veld was het Ronald van Oostrum die een bere-partij speelde. Zowel in de verdediging als in de aanval was ie goed bezig. Twee keer gescoord, twee keer met een mooi schot op de goal. Voor het eerst in zijn 45-jarige voetbalcarriere dat hij twee keer in een wedstrijd een doelpunt had gemaakt, vetrouwde hij me na afloop toe. Leuk voor hem!"

 

Luc te Nuyl: "Voor de wedstrijd schiet ik Frank altijd in. Ik snap het niet, want dan gaan alle ballen die ik schiet er altijd in en is hij bang voor mijn harde schoten. Maar kennelijk is het toch een goede voorbereiding op de wedstrijd."
"Ja,ik had ook de 3-1 op mijn pantoffel, maar had geen geluk in de afronding. Fred en Jeroen hadden dezelfde pantoffels aan als ik. "

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Het is altijd fijn als Niels Steenvoorden meedoet. Niet alleen is hij van toegevoegde waarde in het veld, maar hij brengt ook een supporter mee. Joep speelt in de F3 van 's-Graveland en houdt erg van voetbaallen. Daarom vond hij het ook jammer dat hij gisteren niet hoefde te voetballen, want ze waren vrij. En voor de foto wilde hij best even op de tribune gaan zitten.

 
 

De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve, vandaar dat ik vandaag de toss mocht doen.
"Scheidsrechter Joost te Nuyl heeft zoals bijna altijd, uitstekend gefloten. Hij was alleen vergeten z'n officiele scheidsrechterstenue in zijn tas te doen en liep nu in een onduidelijk blauw-wit shirt. Na een minuut wedstrijd heb ik hem vriendelijk doch dringend gevraagd of hij wat anders aan wilde trekken. Spelers raakten namelijk een beetje in de war."
"De aanvoerder van 't Goy was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij heeft een leuk team om tegen te spelen, geen gedoe of niks. Prima."

.