Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 13 maart
 

's-Graveland komt net tekort tegen BVV: 1-2

In de herfst van vorig jaar werd de heenwedstrijd tegen BVV nipt met 1-0 verloren. Sportieve wraakgevoelens dus, ook al omdat Bert Schmidt die wedstrijd niet mocht meedoen van de scheidsrechter omdat zijn spelerskaart twee weken verlopen was. Maar dat was toen... Vandaag was er ook weer het nodige aan de hand. BVV had de tenues vergeten en trad aan in broekjes gekocht op de rommelmarkt in de kantine en 's-Gravelandse reserveshirts. Van die dingen. Er werd afgetrapt onder een magistraal stralende lentezon. Beide ploegen speelden voorzichtig, waarbij BVV af en toe gevaarlijk opdook voor keeper Frank Scheltus die ook deze zondag weer uitstekend werk verrichtte. 's-Graveland moest het hebben van een enkele uitval. Na de 0-1, speelde Frits van der Meer bij zo'n uitval zichzelf knap vrij en schoot in twee instanties de 1-1 binnen. Na de rust weinig kansen over en weer. BVV scoorde na een vermeend wissel-incident, waarbij niet duidelijk was of de Blaricumse doelpuntenmaker wel op reglementaire wijze het veld in was gekomen.

's-Graveland - BVV: 1-2
Ruststand: 1-1
Doelpunt 's-Graveland: Frits van der Meer

 
.
 

Jeroen te Nuyl: "Van de week zat ik nog lekker op de Oostenrijkse piste. Het was daar heerlijk skiƫn. Donderdag weer aan het werk en zoals gewoonlijk weer een rommelige aanloop naar deze wedstrijd. Mensen die op een laat moment afzeggen, mensen die ik nog even moet bellen, mensen die op een laat moment zeggen dat ze gewoon komen. Nou ja, we stonden met genoeg mensen. Dat is het belangrijkste."
"Vooraf met Giliam nog even de tactiek doorgesproken. Doordat ik zelf in de voorhoede loop, kan ik niet achterin ook nog eens de lijnen uitzetten. Die taak heb ik Giliam gegeven. Hij heeft het goed gedaan."

 

 

Jeroen: "Verdedigend zat het vandaag aardig in elkaar. Jammer genoeg konden we, zeker de tweede helft, voorin geen vuist maken. Met een klein gelukje maken we in de laatste minuut nog de 2-2, maar dat mocht helaas niet zo zijn."
"Na aflooplekker op het terras bij de kantine gezeten, heerlijk in het zonnetje. Aanstaande vrijdagavond begint het 45-plus gebeuren weer. Ik hoop dat ik genoeg mensen heb. Het zijn vaak leuke wedstrijdjes. Ik zou zeggen ook een kijktip voor de vrijdagavond."

 
.
 
.
 
.
 
.
 

De Rust

.

 

Supporters van de Week

Zoals de oude zongen, piepen de jongen. Kent u dat spreekwoord nog? De Oude Beloften mogen zich steeds meer verheugen in een jonge aanhang. Leuk, hoor! Vandaag waren v.l.n.r. Nick Scheltus, Teun Hagen, Joep Steenvoorden en Kas Hagen van de partij. De vaders deden een stapje extra, maar dat mocht helaas niet baten.

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "We hadden dit jaar thuis op natuurgras nog niet verlore. Vandaar dat ik toch hoopte op een verrassing. Helaas het is er niet van gekomen."
Het was vandaag nationale wandeldag in 's-Graveland. Wellicht raakte daardoor een aantal spelers uit hun concentratie. Hoewel ik ook het idee had dat een aantal er juist inspiratie van kreeg."
"Scheidsrechter Joost te Nuyl heeft vandaag goed gefloten. Er was een hoop gemauw in het veld van beide kampen. Mijn verklaring is dat je dat krijgt als spelers zelf niet goed in de wedstrijd zitten. Daar kan Joost dus niets aan doen, is mijn theorie."
"De aanvoerder van BVV is een aardige jongen, voor moeder de vrouw thuis dan, mag ik hopen"

.
.