Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 20 maart
 

's-Graveland boekt eerste zege 2016 bij Ardahanspor: 2-6

In 2016 hadden de Oude Beloften tot nu toe twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Daar werd vandaag de eerste winstpartij aan toegevoegd. Het Utrechtse UVV Ardahanspor werd aan de zegenkar gebonden. De Utrechters zitten niet vanaf het begin in de competitie, maar is er in de herfst van vorig jaar aan toegevoegd, net als Nautilus uit Amstelveen. De aftrap op sportpark Utrecht Lunetten was al om tien uur in de vroege ochtend. Even wennen dus. Ook wennen was dat aanvoerder Jeroen te Nuyl eens een keer een zondag oversloeg. Hij vond een weekendje in het Amstel hotel met zijn Linda belangrijker dan een zes-punten-wedstrijd in Utrecht met zijn kameraden. Het leven is nu eenmaal keuzes maken. Na afloop was iedereen het erover eens dat het eigenlijk best lekker ging zonder Jeroen. Iedereen hield zijn positie en als er op het doel van de tegenstander geschoten werd, liep er niemand in de weg.

Ardahanspor - 's-Graveland: 2-6
Ruststand: 1-4
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen, Mike Visser, Vincent Weggemans (4x)

 
 

Luc te Nuyl (links op de foto): "Wat zijn dat voor tijden. Lang geleden dat ik op zondag de wekker heb moeten zetten, maar vandaag was het weer eens zo laat."
"Op onze overwinning valt weinig af te dingen, lijkt me. Hooguit dat we de score niet wat hoger hebben uit laten vallen. Jammer, want op het einde van het seizoen kan het nog wel eens op het doelsaldo aankomen of je Europa in mag of niet."
"Bij Mike Visser was zijn biologische en zijn voetbal-klok helemaal van slag. Volgens MIke had dat niets te maken met dat hij vannacht pas om half vijf zijn bed in was gerold. Volgens hem lag het aan de stand van de zon en het begin van de lente. Zou kunnen."

 

Pim van Leeuwen: "Vandaag heb ik het doel verdedigd. Frank was er niet en Edgar was er niet. In de kleedkamer werd toen van alle aanwezigen ingeschat wie de beste reflexen heeft. Ja, toen wist ik al dat ze bij mij zouden uitkomen. Niet erg hoor, ik vind een keertje keepen best leuk."
"Ik snap niet waarom Frank er altijd zo moeilijk over doet. Als je maar onthoudt dat je er niet meer door mag laten dan dat je eigen team doelpunten scoort, dan kan er niet zo veel mis gaan."

 
 
.
 
.
 
.
 

De Rust

..

 

Supporter van de Week

Winnen we eens een keertje. Is er geen supporter!

 
.
 

De Toss

Menno van den Brand: "We hebben geloot. Bij afwezigheid van Jeroen mocht ik vandaag aanvoerder zijn. Ik had dat ook af kunnen dwingen door te wijzen op mijn leeftijd en op mijn staat van verdienste voor de sv. Maar zo zit ik niet in elkaar."
"Voor de foto kwam het goed uit dat ik gisteren bij de kapper was geweest. Ik ga om de zes weken in Amsterdam bij een dame uit Kortenhoef die een zaak heeft op de Utrechtse straat. Leuk hoor. En na afloop een biertje drinken en een harinkie eten met Frits. dat wordt een soort van traditie."
"De scheidsrechter heeft vandaag uitstekend gefloten. Hij hield het goed kort. Het was trouwens een heel vriendschappelijke wedstrijd."
"De aanvoerder van Ardahanspor is een aardige jongen en een goede voetballer. Hij heeft te meken met een hele brede selectie. Met vijf wissels kom je dan niet al te veel aan voetballen toe,"

.