Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 11 april
 

Verlies 's-Graveland blijkt veroorzaakt door uit de hand gelopen Pokeravond

10-4 verliezen van SCH is niet normaal. Het team uit Harmelen is op z'n hoogst een gelijkwaardige tegenstander, waar normaal gesproken net van gewonnen of net van verloren kan worden. Wat zondag nog niet met zoveel woorden werd gezegd, is nu wel duidelijk. Een aantal spelers van de Oude Beloften heeft de vrijdagavond tot de zaterdagochtend doorgehaald opde traditionele pokeravond. Ditmaal werd de avond georganiseerd door Luc te Nuyl op de altijd gezellige Hilversumse Pieter Postlaan. Behalve Luc, waren Joost, Jeroen, Ton, Frits, Pim, Peter en Maarten van de pokerpartij.

 
.
 

Jeroen: "Ja, het is altijd achteraf praten, maar misschien was het ook niet handig van me om een pokeravond te plannen vlak voor een zes-punten-wedstrijd. Maar ja, ik dacht een beetjes ontspanning door inspanning zal een aantal jongens goed doen."
"Ik had gehoopt dat we een beetje vroeg zouden afsluiten en voor twaalf uur het laatste rondje zouden hebben gedaan. Toen ik op de klok keek was het echter al een uur voor vier in de ochtend. Achteraf denk ik dat het gelegen heeft aan de Hertog Jannetjes, de Juttertjes en de Muider Schipperbittertjes en alles."

 

Luc te Nuyl: "Het begon allemaal heel gezellig. Maar toen ik had verteld dat ik mijn huis waarschijnlijk ga verkopen, brak er iets bij een paar jongens. Zij hadden hun gedachten niet meer bij het kaarten en leken door emoties overmand. Als je dan een biertje of juttertje drinkt komt het extra hard aan, zeker als je dat afblust met haring, paling, hete eiersalade of gehaktballetjes met sat├ęsaus (of mosterd voor Joost, red.)."
"Op gegeven moment bleef ik maar naar de keuken en de koelkast lopen. Ik denk dat ik daardoor ook mijn enkel overbelast heb, die zondag in de wedstrijd is dubbelgeklapt."
"Pim is eerder weggegaan, maar dat was niet af te zien aan zijn spel van afgelopen zondag. Van Frits hebben we zondag helemaal niets gezien en over Jeroen mag ik alleen maar zeggen dat het een aardige jongen en een goede voetballers is."

 
 
.