Thuis Vorige       Volgende mail

10 april

's-Graveland krijgt kous opde kop in zes-punten-wedstrijd bij SCH: 10-4

Behoorlijke wanvertoning vandaag, terwijl het nog wel zulk lekker weer was en we keurig met 9 man stonden. Edgar had de ideale warming-up gehad door met de racefiets uit Amsterdam te komen, maar het mocht niet baten. ’s Graveland was in het begin geheel niet bij de les en stond al snel met 2-0 achter, toen Jeroen iets terugdeed na een mooi hakje van Mike. Maar SCH verblikte of verbloosde niet en zorgde direct voor 3-1. Het werd er allemaal niet beter op toen Luc zich verstapte en met een dikke enkel aan de kant moest blijven. De ruststand kwam met 5-2 (bekeken intikker van Niels) en ’s Graveland dacht in de rust nog dat een overrompelend begin in de tweede helft het tij kon doen keren. Hoe anders liep het: SCH scoorde al snel weer, waarna Vincent uiteindelijk met twee fraaie treffers de eindstand op 10-4 bepaalde. Een wedstrijd om snel te vergeten.

SCH'44 - 's-Graveland: 10-4
Ruststand: 5-2
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl, Niels Steenvoorden, Vincent Weggemans (2x)

.

En over vergeten gesproken: de fotograaf werd pas in de rust actief, zodat de traditionele aftrapfoto er deze keer bij in is geschoten. De aanvoerder van SCH, Stephan of Steven, daar wil ff vanaf wezen, is in elk geval een aardige jongen en een goede voetballer. De scheidsrechter floot naar omstandigheden uitstekend, want paste zich geheel aan aan het niveau van de gasten. Het leverde Pim nog bijna een tijdstraf van 5 minuten op, maar tegen de sterke argumenten van de sympathieke, goed gebekte verdediger (“Dat doe ik niet!”) kon hij niet op…