Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 23 september Belabberde seizoensopening Oude Beloften met verlies bij Nieuw Utrecht 3: 11-3

De Oude Beloften speelden vandaag hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen in de regen tegen een nieuw team van Nieuw Utrecht. Dat pakte niet bepaald goed uit. Sterker nog, het werd de slechtste seizoenstart ever. Na afloop werden excuses gezocht voor het slechte spel, maar die werden niet gevonden. 's-Graveland trad aan met Stok, Fred, Frank, Frits, Sander, Marc, Luc, Harun en Ronald . Het team was geen schim van dat van vorig seizoen. Het leverde alle ballen in bij de tegenstander. De tegenstander, een team met behoorlijk goede voetballers, wist daar wel raad mee. Keeper Frank Scheltus kreeg de ene na de andere goal om de oren. Alle 's-Gravelandse spelers deelden in de malaise. Een balletje overspelen naar iemand van de eigen kleur was in de meeste gevallen teveel gevraagd. Voor de rust was het slecht en stond er een 5-2 ruststand op het scorebord. Na de rust was het zo mogelijk nog slechter en werd Nieuw Utrecht aan nog meer doelpunten geholpen. Heel gauw vergeten deze wedstrijd. Goed dat er geen supporters bij waren.

Nieuw Utrecht 3 - 's-Graveland 2: 11 - 3
Ruststand: 5-2
Doelpunten 's-Graveland: Marc Heemskerk (2x), Luc te Nuyl
   
Luc te Nuyl: "Jeroen was er vandaag niet bij. Hij is voor zijn werk op een wijnreis in de Elzas. Dat vond ie belangrijker dan bij onze eerste wedstrijd van het seizoen te zijn. Tijdens die wijnreis is het vooral het idee om lekker veel wijn te proeven in de Elzas. Het woord zegt het eigenlijk al. Omdat iedereen op een gegeven moment zo zat als een aap is, krijgt iedereen een helm op zodat iedereen door kan blijven drinken en er geen ernstige ongelukken kunnen gebeuren. Nee, grapje natuurlijk. De wijn spugen ze na het proeven weer uit. Ja, dat schijnt Jeroen ook te doen. Tussen de verschillende wijnhuizen is de verplaatsing per Segway. Vandaar die helm. Ik hoop dat ie zich wel aan de maximum snelheid heeft gehouden."
"Nee, ik heb Jeroen nog niet laten weten hoeveel we vadaag gespeeld hebben. Ik wil zijn wijnreis niet bederven."
 
 
Stok van den Burg: "Nieuw Utrecht is een leuke Turkse club. Ze hebben een mooie kantine die uitkijkt op het hoofdveld. Er hangt een Turkse sfeer en in de kantine verkopen ze Turkse lekkernijen. Samen met Fred Fouraschen ben ik lekker aan de Turkse thee gegaan. Die wordt geserveerd in zo'n leuk glaasje. Je weet wel. Ogen dicht en je bent in Turkije. Andere jongens van het team, ik zal geen namen noemen, zijn veel minder experimenteel aangelegd en die nemen dan gewoon een Hollands drankje. Ik vind het een beetje kinderachtig om daar wat van te zeggen, dus dat heb ik maar niet gedaan."
  
 
  
  
  
  
 
  
 De Rust
Er was geen rust. Vanwege de regen werd meteen van speelhelft gewisseld
 
 Supporter van de week
Er waren geen supporters
  
 De Toss
Luc te Nuyl : "De perpernoten liggen al in de winkel. Wij speelden ook voor Sinterklaas vandaag. Nou ja, laten we er maar over ophouden. We staan weer met beide voetbalschoentjes op de grond."
"Aan de scheidsrechter lag het vandaag ook al niet. Eigenlijk moet ik zeggen 'scheidsrechters'. Degene die begonnen was, stopte er in de tweede helft mee. Toen hebben twee andere jongens uit het team afwisselend gefloten."
"De aanvoerder van Nieuw Utrecht 3 was een aardige jongen en een zeer behendige voetballer. Er liepen sowieso een paar goede voetballers in dat team. Grote kans dat de race om het kampioenschap tussen ons en hun gaat."