Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 30 september 's-Gravelands Oude Beloften in tweede helft naar winst op PVC 2: 3-2

Het was de vraag of 's-Graveland de klap van vorige week te boven kon komen. En om maar snel een antwoord te geven: Ja, dat kon.  's-Graveland trad aan met een elftal: Fred, Luc, Jeroen, Frank, Frits, Sander, Harun, Bert, Alfred, Gilliam en Niels. Net als vorige week liep het niet soepeltjes. 's-Graveland is nog niet de Braziliaanse voetbaltrein van vorig seizoen. Dat bleek wel in de eerste helft. Een machteloos 's-Graveland creëerde wat kansjes, maar eigenlijk geen echte kans. Niet dat PVC daar nou zoveel tegen had in te brengen. In de tweede helft ging het al wat beter. 's-Graveland combineerde beter en kwam vaker voor de goal van PVC terecht. Sander de Leeuw brak de ban met een bekeken schot (1-0). De wedstrijd leek gespeeld, zeker toen Jeroen te Nuyl de 2-0 aantekende. De wedstrijd werd echter niet in het slot gegooid. PVC mocht blijven hopen op meer, want scoorde twee keer de aansluitingstreffer. Eerst de 2-1 en na de 3-1 van Sander in de laatste minuut ook nog de 3-2. Maakt niet uit. De eerste drie punten voor de Oude Beloften  zijn binnen.

's-Graveland 2 - PVC 2: 3 - 2
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (2x), Jeroen te Nuyl
   
Jeroen te Nuyl: "Ik kan ook niet even een weekje met vakantie. 11-3 verliezen bij Nieuw-Utrecht. Waar slaat dat op? Vandaag heb ik het team op sleeptouw genomen, de spreekwoordelijke put uit. Dat viel niet mee. Eigenlijk had ik een te grote selectie naar mijn zin. Maar ja, iedereen betaalt contributie, volgens mij."
"De eerste helft was niet best. De tweede helft was wat beter. LAten we hopen dat er sprake gaat zijn van een stijgende lijn of zoiets."
 
 
  Frank Scheltus: "Natuurlijk ben ik tevreden met het resultaat. Maar het moet natuurlijk nog beter. Aan die twee tegendoelpunten kon ik niets doen. Welbeschouwd waren het twee  eigen doelpunten. Dus ik reken mezelf daarin niets aan."
"Ik word er een beetje moe van dat iedereen tegen mij maar begint over de nieuwjaarsreceptie. Waar gaan we heen? Hoe reizen we? Wat moeten we allemaal meenemen? Die jongens beseffen niet dat zo'n voorbereiding tijd kost en dat ik even de tijd neem om er het beste van te maken. En passant heb ik wel al mijm volgende zomervakantie geboekt. We gaan naar Zweden met de camper. Dat vindt Mirjam weer eens wat anders."


  Bewegende Beelden

https://youtu.be/n84W6zmrE6A
  
 
  
 
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
Als de zon schijnt zijn de supporters gelukkig ook weer langs de lijn te vinden.  Opvallende verschijningen waren Olga, de vriendin van Luc Te Nuyl en Jarno van Diermen.
Olga had lekker ge-bootcampt bij haar club 't Gooi. Jarno was op de mountainbike. Hij hoopt volgende week voldoende van zijn enkelblessure hersteld te zijn, om weer mee te kunnen doen.
  
 De Toss
Jeroen te Nuyl : "De omstandigheden waren uitstekend vandaag. Zonnetje, lekker mals gras. Daar lag het weer eens niet aan."
"Joost zit in Turkije. Menno kon niet. Gelukkig was Pim van Leeuwen bereid om vandaag te fluiten. Tegelijk ook een goede oefening in zijn revalidatieproces met zijn heup en alles. Pim heeft vandaag weinig, maar uitstekend gefloten. Prima de luxe, zou ik willen zeggen."
"De aanvoerder van PVC, Wouter, was een aardige jongen en goede voetballer. Het was duidelijk dat zij vandaag Johan misten, niet alleen als aanvoerder, maar ook als speler die er wel eens eentje in schiet."