Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 7 oktober Zevental PVCV troeft 's-Gravelands Oude Beloften af: 3-5

 Vooraf kon het volgens de voetbalanalisten alle kanten op. PVCV had de wedstrijd tegen PVC net verloren. Vorige week hadden de Oude Beloften net gewonnen van PVC.  Vijf minuten na de aftrap waren de analisten er snel uit. PVCV was een gevaarlijk ploegie, gevaarlijker dan 's-Graveland in ieder geval. De Oude Beloften traden aan met het tiental Jeroen, Sander, Frank, Frits, Harun, Bert, Marc, Giliam, Fred en Niels. PVCV trad aan met een zevental. Conditioneel gezien zou 's-Graveland de overhand moeten hebben. Dat was echter niet genoeg. PVCV was gevaarlijker, met name via handige spits Samir. Een beetje ruimte was genoeg voor deze balgoochelaar die na tien minuten verantwoordelijk was voor de 0-1. 's-Graveland herstelde zich enigszins van het zwakke begin en voor de rust kon Giliam Hagen met een hard schot gelijk maken (1-1). Ondanks goede bedoelingen ging het na de rust toch mis. 's-Graveland probeerde het wel maar stuitte onder andere op goed Vleutens keeperswerk. PVCV ging een stuk efficienter met de kans om. Fouten van 's-Graveland werden genadeloos afgestraft.

's-Graveland 2 - PVCV: 3 - 5
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen (2x), Sander de Leeuw
   
PVCV liep in de tweede helft uit naar 1-5. Gelukkig kon 's-Graveland nog iets terug doen via alweer Giliam Hagen (vrije trap) en Sander de Leeuw. Zij bepaalden de eindstand op 3-5.
Jeroen te Nuyl: "Deze wedstrijd val in de categorie 'Gauw Vergeten'. Dit was niet best. Terwijl, als je alles afpelt, dan hoefden we echt niet de mindere van dit PVCV te zijn. Nou goed, komende twee weken hebben we geen wedstrijd, dau ik ga er vanuit dat iedereen de tijd neemt om eens bij zichzelf te rade te gaan. Want we moeten echt nog wel een stappie maken qua niveau en alles."
 
 
  Frank Scheltus: "Inderdaad, dit was niet best. Wij missen de overtuiging. Die jongens maken kansen koelbloedig, binnenkantje paal, af. Wij staan te schutteren voor de goal van de tegenstander. Ik coach me gek van achteruit, maar ik heb het idee dat mensen me niet horen. Ja, of niet naar me luisteren, dat kan natuurlijk ook, maar dat zou ik gek vinden."
"Iedereen zeurt m'n kop gek over de nieuwjaarsreceptie. Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Moet ik een zwembroek meenemen? Ik wordt er een beetje moe van. Ik ben er druk mee bezig. Jullie horen het wel. Je moet een broedende kip niet storen, zeggen ze wel eens. Nou dat geldt ook voor iemand die de nieuwjaarsreceptie aan het voorbereiden is."
  
 
  
 
  
 
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
Zonnetje erbij, jongens blij. Goed om te zien dat onze jongens blijven groeien.
Supporters van de week; (v.l.n.r.) Kas, Joep, Teun, Mert.
  
 De Toss
Jeroen te Nuyl : "Leuk idee van de KNVB. Alle aanvoerders in het betaald voetbal droegen dit weekend een regenboog-aanvoerdersband. Ja, en dan is het natuurlijk maar een kleine stap naar onze 35+ competitie. De club wilde dat ik ook zo'n band omdeed. Goed initiatief, want ik ben ook voor diversiteit ook al reken ik mezelf tot de hetero's"
"De omstandigheden waren uitstekend vandaag. Zonnetje, lekker mals gras. Daar lag het weer eens niet aan."
"Scheidsrechter Joost te Nuyl is vorige week bij het Paard van Troje wezen kijken, in Turkije. Was mooi volgens hem. Gelukkig kon hij ons vandaag gewoon fluiten. Met de fluit van Troje, wie zal het zeggen."
"De aanvoerder van PVCV was een aardige jongen en goede voetballer."