Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 4 november ’s-Graveland heeft aan een helft genoeg bij Nautilus: 2-6

 Nautilus was vorig seizoen een laagvlieger in de competitie. In de stand van dit seizoen stond de ploeg uit Amstelveen tot vandaag twee punten voor op de Oude Beloften. Vandaar dat 's-Graveland rekening hield met een heel andere tegenstander dan vorig jaar. Dat viel gelukkig mee. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Stok, Frits, Niels, Sander, Jarno, Harun en Menno. Dus zonder keeper Frank Scheltus die andere besognes had. In de eerste helft was 's-Graveland heer en meester op het veld. Langs de lijn werd zelfs gesproken van een Braziliaanse voetbaltrein. Met mooie combinaties werd het doel van Nautilus opgezocht. De eerste tien minuten leverde dat nog geen doelpunt op. Maar toen Sander De Leeuw eenmaal de 0-1 had binnengetikt, ging het snel. Een hard schot van Jarno van Diermen; een mooie combinatie met Harun Sengul, afgerond door Frits van der Meer, Nog een keer Jarno en nog een keer Sander. Bij het rustsignaal stond een 0-5 stand op het scorebord. Verre van geflatteerd.

Afc Nautilus - 's-Graveland 2: 2-6
Ruststand: 0-5
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (3x), Jarno van Diermen (2x), Frits van der Meer
   
Luc te Nuyl: "Het ging die eerste helft allemaal erg gemakkelijk. Er werd goed bewogen zonder bal en goed gekaatst. Voor het begin van de tweede helft zei ik tegen Frits van der Meer dat we het wel wat rustiger aan konden doen om de krachten te sparen voor de rest van het seizoen. Dat hebben we gedaan. We hebben Nautilus laten komen."
"Stok van den Burg was vandaag invalkeeper. We hadden beloofd dat hij in de tweede helft de nul ging houden, maar dat is niet helemaal gelukt geloof ik. Jammer! De bijnaam van Stok? We hebben natuurlijk al de Zwarte Panter (Frank), de Witte Panda (Pim) en de Blauwe Reiger (Rick). Ik zou Stok de Zwarte Mamba willen noemen vanwege zijn giftige uitvallen."
 
 
  Luc: "Natuurlijk scheelde het in de tweede helft ook dat Jarno niet meer meevoetbalde. Zijn enkelblessure speelde weer op. Balen! In de eerste plaats voor hemzelf natuurlijk. Hij heeft trouwens nog wel even het keepen overgenomen van Stok, omdat die nog even wilde voetballen toen Nautilus er eentje in had liggen."
"Als je het analytisch bekijkt, hebben we de tweede helft 2-1 verloren. Belachelijk!."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
Matthijs, Joep en Wessel waren erbij, maar als ze een minuut van de wedstrijd gezien hebben is het veel. Ze waren lekker zelf aan het voetballen op een ander veldje. Zo zie je maar: een minuutje kijken en ook nog eens supporters van de week worden. We leven in een gekke wereld.
  
 De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve aan de wedstrijd, dus ik mocht aanvoerder zijn bij de toss. Dat vind ik nog steeds een hele eer en een bijzondere verantwoordelijkheid waarvan ik natuurlijk wel al bewezen heb dat ik die aankan."
"Het was fantastisch voetbalweer. Heerlijk zonnetje, windstil, niet te koud. Prima! En dan ook nog een lekkere malse grasmat. Dan besef je weer dat je een bevoorrecht mens bent om lekker op je vrije zondag te kunnen voetballen."
"Nee de scheidsrechter was niet slechtziend, maar droeg een zonnebril vanwege de zon.  Hij heeft de wedstrijd uitstekend geleid."
 De aanvoerde van Nautilus, Leen, was een aardige jongen en een goede voetballer. We gaan uitgenodigd worden voor een toernooi bij Nautilus aan het einde van het seizoen. Leuk!