Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 18 november ’s-Graveland trekt overwinning over de streep bij Kockengen: 2-3

Kockengen was de vorige seizoenen geen hoogvlieger, maar wist het 's-Graveland toch altijd erg moeilijk te maken. De wedstrijd in de winter en het 5-1 verlies van twee seizoenen geleden, staat bij veel Oude Beloften nog vers in het geheugen. Dit seizoen heeft Kockengen al negen punten uit vijf wedstrijden. 's-Graveland was dus gewaarschuwd. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Fred, Frits, Frank, Niels, Harun, Giliam en Jarno. 's-Graveland startte geconcentreerd en had al snel het betere van het spel. Dat betaalde zich na een kwartiertje uit in een doelpunt van Jarno van Diermen. Kockengen kon daar weinig tegenover stellen, totdat de bal uit een kluts pardoes voor de voeten van een geel-zwarte viel. Die bedacht zich geen twee keer en zette de 1-1 ruststand op het virtuele scorebord.

Kockengen - 's-Graveland 2: 2-3
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland:  Jarno van Diermen (2x), Niels Steenvoorden
   
Jeroen te Nuyl: "De eerste helft hadden we het beste van het spel. Omdat we dit seizoen over het algemeen de tweede helft wat terugvallen, heb ik de jongens in de rust extra moed ingesproken. En natuurlijk gezegd dat we snel de derde goal moesten maken. Dat heeft geholpen."
"Jarno schoot na vijf minuten , uit een prachtige combinatie met Frits de 1-2 binnen. Niet veel later maakte Niels Steenvoorden de 1-3 door een door Luc opzij gelegde vrije trap in de kruising te schieten. Toen konden we achterover gaan leunen en leek de wedstrijd gespeeld."
 
 
  Luc te Nuyl: "Ik had die vrije trap er het liefst zelf in één keer erin geschoten, maar zag net op tijd dat de scheidsrechter z'n arm in de lucht stak. Met een beetje tegenzin heb ik de bal toen op Niels gespeeld. Die schoot hem lekker in de kruising, dat moet ik zeggen."
"Ik vond onszelf de tweede helft ook de betere partij. We wilden het gewoon rustig uitvoetballen. Kockengen kreeg echter weer hoop toen Harun de bal per ongeluk in eigen doel schoot. Toen kon Frank Scheltus laten zien dat hij niet voor niets de Zwarte Panter wordt genoemd. Hij heeft er een paar ballen aardig uitgehaald. Klasse! Wij kregen zelf ook nog een paar beste kansen. maar wisten 'm er ook niet in te krijgen. Nou ja, drie punten in de tas. Strik erom. Niks meer aan doen."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
De trouwe supporters waren er weer: v.l.n.r.  Joep, Teun en Tom (Joep had zijn vriendje Tom Zeldenthuis meegenomen).
Er was vandaag bovengemiddelde aandacht van de supporters voor de wedstrijd van de Oude Beloften. Twee minuten voor tijd werd er vanaf de zijlijn geïnformeerd naar de stand.
  
 De Toss
Jeroen te Nuyl: "Ik blijf mezelf niet reserve zetten aan het begin van de wedstrijd. Dus vandaag kon ik weer eens ouderwets tossen. Altijd leuk!"
"Het was fris en zonnig, eigenlijk heel lekker voetbalweer. Ik moet zeggen dat ik het kunstgras bij Kockengen niet het beste van West-Europa vind. Het is plat, hard en stroef. Maar ja, ik kan op elk type veld uit de voeten. Al zet je me met een bal op een springkussen, dan ga ik nog mijn mannetje voorbij."
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Hij had nog weinig ervaring met 7x7, maar daar viel weinig van te merken."
"De aanvoerder van Kockengen was een aardige jongen en een goede voetballer. Jammer dat Kamiel nooit meer meevoetbalt. Hij is een hele goede bekende van me. Nou ja, toch heel sportief dat hij na afloop van de wedstrijd wel met een blaadje bier onze kleedkamer binnenkwam. Top! Toch?"