Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 25 november ’s-Graveland wint makkelijk van Maarssens zestal: 8-2

Maarssen staat bekend als het team met de vader, de zoon en de geinige geest. Het team is voor de doelpuntenproductie voor een groot deel afhankelijk van vader Cor en zoon Cor die elkaar binnen de lijnen uitstekend weten te vinden. Bij de Oude Beloften was er dan ook sprake van enige opluchting toen bleek dat de zoon er vandaag niet bij was. Jammer genoeg waren enkele ander spelers van Maarssen ook afwezig, waardoor ze de wedstrijd met slechts zes spelers moesten voetballen. 's-Graveland zat ruim in de poppen en trad aan met Jeroen, Luc, Fred, Frits, Frank, Niels, Marc, Giliam Jarno en Stok. En dan was Menno ook nog eens staande bij. De wedstrijd bleek al snel geen wedstrijd te willen worden. Maarssen kon alleen maar tegenhouden. Het was aan 's-Graveland om de man meer-situatie uit te buiten. De Oude Beloften hadden het daar niet makkelijk mee.

's-Graveland 2 - Maarssen: 8-2
Ruststand: 5-1
Doelpunten 's-Graveland:  Luc te Nuyl (2x), Jarno van Diermen (3x), Stok van den Burg (2x), Marc Heemskerk
   
Jeroen te Nuyl: "Als ik eerlijk ben, is het vandaag eigenlijk nooit een wedstrijd geworden. Wij mochten het dan zelf niet makkelijk vinden om het doel van Maarssen te vinden, Maarssen zelf kon weinig anders doen dan tegenhouden. Hoewel, Cor de vader had heel af en toe een uitval met een gevaarlijk schot op het doel.  Onze keeper Frank Scheltus mocht toch nog een paar keer handelend optreden."  
 
  Frank Scheltus: "Voor de wedstrijd heb ik het team in de kleedkamer op scher gezet door het belang van deze wedstrijd een paar keer te benadrukken. Bij sommige jongens komt die boodschap hard binnen. Anderen blijven een beetje glazig voor zich uitkijken."
"Ik had afgesproken dat ik vandaag positief zou coachen. Dat is me bijna de hele wedstrijd gelukt. Alleen de eerste helft en een keertje in de tweede helft heb ik een kritisch geluid laten horen."
"Maarssen speelde met een handbalverdediging waar we lastig doorheen kwamen. En eerlijk is eerlijk de keeper van Maarssen heeft er ook een aantal zekere doelpunten uitgehouden."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
En dan deden zij nog geen eens mee!
 v.l.n.r. 
Pim van Leeuwen. De Witte Panda tobt nog steeds met zijn gebroken heupblessure die hij vorig seizoen heeft opgelopen. Hopelijk mogen begin 2019 de pinnen eruit.
Menno van den Brand moest vlaggen bij het eerste, maar was staande bij.
Martijn Mensen mist de hele eerste seizoenshelft door een vervelende blessure. Sluit weer aan bij de groepstraining na de nieuwjaarsreceptie in 2019.
  
 De Toss
Jeroen te Nuyl: "Ik had verwacht dat het heel erg koud zou zijn op het veld, maar het was gewoon erg koud. Het veld was uitstekend bespeelbaar."
"Joost heeft vandaag uitstekend gefloten. Nou  had ie eigenlijk ook niet veel te doen. Als er in de hele wedstrijd twee overtredingen zijn gemaakt, is het veel."
"De aanvoerder van Maarssen was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij kwam ook een paar keer gevaarlijk voor de goal. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, maar eerlijk gezegd had ik liever tegen een compleet Maarssen gevoetbald. Ik reken erop dat ze bij de terugwedstrijd compleet zijn."