Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 2 december Revanche ’s-Graveland in negen-punten-wedstrijd tegen Nieuw Utrecht: 7-3

Maarssen staat bekend als het team met de vader, de zoon en de geinige geest. Het team is voor de doelpuntenproductie voor een groot deel afhankelijk van vader Cor en zoon Cor die elkaar binnen de lijnen uitstekend weten te vinden. Bij de Oude Beloften was er dan ook sprake van enige opluchting toen bleek dat de zoon er vandaag niet bij was. Jammer genoeg waren enkele ander spelers van Maarssen ook afwezig, waardoor ze de wedstrijd met slechts zes spelers moesten voetballen. 's-Graveland zat ruim in de poppen en trad aan met Jeroen, Luc, Fred, Frits, Frank, Niels, Marc, Giliam Jarno en Stok. En dan was Menno ook nog eens staande bij. De wedstrijd bleek al snel geen wedstrijd te willen worden. Maarssen kon alleen maar tegenhouden. Het was aan 's-Graveland om de man meer-situatie uit te buiten. De Oude Beloften hadden het daar niet makkelijk mee.

's-Graveland 2 - Nieuw Utrecht 3: 7-3
Ruststand: 3-3
Doelpunten 's-Graveland:  Jarno van Diermen (3x), Sander de Leeuw (3x), Stok van den Burg
   
Jeroen te Nuyl: "Complimenten aan het hele team. We hebben vandaag een van onze betere wedstrijden gespeeld. We zaten er goed op, maakten weinig fouten creeerden veel kansen en maakten ook nog eens genoeg doelpunten. Om in te lijsten."
"We overvielen Nieuw Utrecht direct vanaf het eerste fluitsignaal. Na tien minuten stonden we 2-0 voor door doelpunten
van Jarno en Sander. Daarna werd Nieuw Utrecht wakker en begon zelf ook wat meer te voetballen. Kansen kwamen over en weer waarbij paal en lat veelvuldig in het spel werden betrokken."
 
 
  Jeroen: "Nieuw Utrecht kwam terug tot 2-2. Wij maakten de 3-2 (door Stok van den Burg met links, red.), zij vlak voor rust de 3-3."
"In de rust heb ik gezegd dat we na de rust op dezelfde manier moesten voetballen, in een hoog tempo. Ik zag namelijk dat Nieuw Utrecht conditioneel problemen begon te krijgen."
"Zo gezegd, zo gedaan. De tweede helft hebben wij echt de meeste en de beste kansen gekregen. Sander en Jarno scoorden allebei nog twee keer: eindstand 7-3. Strik erom. klaar. Na afloop een pilsie onder douche, niks aan de hand."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporter van de week
Multitalent Kees Langerak (rechts) is zelf lang Oude Belofte geweest. Tegenwoordig staat hij op de club vooral bekend als lijnentrekker. 
Kees: "Lijnentrekken is mooi werk, hoor. Ik heb de kunst bij mijn vader afgekeken. Het probleem is dat er tegenwoordig ook vaak gif gebruikt wordt. Het gras gaat daardoor dood en de witte kalk blijft dan niet aan het zand hechten. Ik ben met het bestuur aan het nadenken over een oplossing voor onze velden"
"Vandaag heb ik echt genoten van het spel. Mooie combinaties veel strijd en veel kansen. Ik kom zeker nog een keer klijken dit seizoen."
  
 De Toss
Jeroen te Nuyl: "Op de buienraddar zag het er naar uit dat het droog zou blijven. Dat was dus niet zo. Van GIliam begreep ik dat je ook altijd op de motregen-radar moet kijken. Dat ga ik de volgende keer zeker doen."
"Joost heeft vandaag uitstekend gefloten. Hij voelde de wedstrijd goed aan. Het ging soms best even fel, maar het was zeker een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Maarssen was een aardige jongen en een goede voetballer. De nummer 10, die ook de foto staat ook. Trouwens die andere jongens van Nieuw Utrecht konden er ook wat van en de keeper ook. Het is gewoon een goed team."