Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 9 december Bliksemstart bij PVC levert ’s-Graveland ruime overwinning op: 1-9

Harde wind en regen raasden dit weekend over de Nederlandse voetbalvelden. Gelukkig was het droog in Utrecht toen de Oude Beloften op het Marco van Basten-sportpark aftrapten voor de terugwedstrijd tegen PVC2. En 's-Graveland had er duidelijk zin in met Jeroen, Luc, Ronald, Frits, Jarno, Menno, Niels, Marc, Frank en Sander. Direct vanaf de aftrap werd met snelle en ragfijne combinaties het doel van PVC gezocht en gevonden. Waar het inspelen en kaatsen anders nog wel eens problemen oplevert, liep het vandaag gesmeerd. Na tien minuten stond 's-Graveland met 0-3 voor. De combinaties liepen over meerdere schijven en op de laatste schijf was het meestal Jarno van Diermen of Sander de Leeuw die het werk afmaakte. PVC kon er niet veel tegenover stellen. Gevaarlijkste man Johan schoot een aantal maal op doel, maar keeper Frank Scheltus stond paraat. Met 0-5 op het bord, werd de kleedkamer opgezocht voor de thee.


PVC 2 - 's-Graveland 2 : 1-9
Ruststand: 0-5
Doelpunten 's-Graveland:  Jarno van Diermen (5x), Sander de Leeuw (3x), Marc Heemskerk
   
Jeroen te Nuyl: "De tweede helft was een kopie van de eerste, hoewel de 's-Gravelandse turbo misschien wat minder vaak werd aangezet."
"Net als vorige week heb ik mijn team veel complimenten gegeven. We hebben gewoon heel goed gespeeld. Jammer dat de winterstop aanbreekt want ik heb wel het gevoel dat we in een soort van flow zitten."
"Raar dat we thuiswedstrijd maar net met 3-2 gewonnen hebben. PVC zag vandaag vooraf ook kansen tegen ons Ze hielden een soort van uitgebreide teambespreking op het veld (zie foto, red.). Met veel moeite kon de aanvoerder zich daaruit losmaken voor de toss."
 
 
  Frank Scheltus: "Die teambespreking hadden wij al in de kleedkamer gedaan. O0 verzoek van Jeroen heb ik daarbij het belang van deze wedstrijd benadrukt. De meeste jongens hebben dat goed in de oren geknoopt."
"We moeten werken aan ons doelsaldo daarom had ik twee doelstellingen geformuleerd: Dubbele cijfers en de nul houden. Dat hebben we dus niet gered. Vlak voor tijd stond het nog 0-8. Die nul-houd-doelstelling zit in de pocket, dacht ik. Toen vond Fritsie van der Meer het nodig om met een pirouette de bal bij de tegenstander in te leveren, waardoor we alsnog een tegengoal kregen. Nou ja, Frits heeft ook zijn goede kanten. Zo maakte hij een mooie kopgoal. O nee, die was op de lat."
"Mensen hou je mail in de gaten voor nieuws over de nieuwjaarsreceptie. Jullie horen nog van me."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporter van de week
Geen Joep, geen Cas, geen Teun.
Helemaal niemand! Al helemaal geen leuke dame met een blauw-witte pruik op.
  
 De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve dus ik mocht de toss doen. Jeroen heeft vertrouwen in me en dat probeer ik bij de toss en in de wedstrijd terug te betalen. Of dat gelukt is, mag Jeroen zelf zeggen. In de kleedkamer kreeg ik in ieder geval complimenten voor mijn spel zonder bal."
"Het veld was een soort van slecht kunstgras. Omdat het hard gergend had, was het nog redelijk bespeelbaar."
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Veel naar het midden wijzen en fluiten voor een enkele overtreding en alle slidings van Marc Heemskerk."
"De aanvoerder van PVC2 was een aardige jongen en een goede voetballer. PVC is een leuke club en PVC2 een leuk team. Er werd niet op elkaar gefit, viel me op, ook al stonden ze snel op grote achterstand. Prima, toch?"