Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 24 maart 's-Graveland walst in tweede helft over Ardahanspor heen: 1-7

Na het teleurstellende gelijkspel vorige week tegen Nautilus, was het de vraag of 's-Graveland deze zondag de draad weer op zou kunnen pakken bij het Utrechtse Ardahanspor. Al helemaal omdat naar Utrecht werd afgereisd zonder topscorers Jarno en Sander. De Oude Beloften traden wel aan met Jeroen, Luc, Frits, Frank,  Niels, Giliam, Marc, Harun en Menno.
Al snel bleek dat 's-Graveland de bovenliggende partij was. En waar vorige week de bal maar niet in het doel wilde, punterde Luc te Nuyl al na drie minuten de 0-1 binnen. 's-Graveland hield het beste van het spel. Ardahanspor probeerde het soms, maar liep vast op de solide 's-Gravelandse verdediging. In de eerste helft kwamen meer kansen voor de Oude Beloften, maar geen doelpunten. Na de thee kwamen er behalve kansen ook doelpunten. Met name vanuit de omschakeling doken spelers van 's-Graveland vaak gevaarlijk op voor de goal van Ardahanspor
'.

VVU Ardahanspor - 's-Graveland: 1-7
Ruststand: 0-1
Doelpunten 's-Graveland:  Luc te Nuyl, Marc Heemskerk (3x), Frits van der Meer, Giliam Hagen, Jeroen te Nuyl
   
       1 minuut stilte

Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte in acht genomen uit respect voor de slachtoffers van de aanslag die afgelopen week in Utrecht plaats vond. Spelers van beide teams stonden daarbij in een kring, om en om, hand in hand.
Frits van der Meer: "Ik vond het een indrukwekkende minuut. Hier in Utrecht is de aanslag keihard aangekomen, ook bij de Turkse gemeenschap. Fijn, dat we vandaag op het voetbalveld laten zien dat we het in deze samenleving, het woord zegt het al, samen willen en kunnen doen."
 
   
 Jeroen te Nuyl: "Ik kijk heel tevreden terug op deze wedstrijd. We hebben goed geconcentreerd gevoetbald. Geen gekke dingen gedaan. Gewoon opvangen bij de middenlijn en in balbezit rustig naar de goal combineren. Prima!"
"Nou gebiedt eerlijkheid wel te zeggen dat Ardahanspor niet in de allerbeste vorm stak. Wij hebben geen beste conditie, maar bij hen was de pijp al helemaal snel leeg."
"Gelukkig zelf ook weer eens een doelpuntje meegepikt. Dat werd wel tijd. De mooiste goal kwam vandaag van Marc Heemskerk die vanaf eigenhelft de bal over de Utrechtse keeper heen schoot."
 
 
  Frank Scheltus: "Bij Ardahanspor zijn ze de kleedkamers opnieuw aan het bouwen. Dus we zaten vandaag in de oude accommodatie van RUC. Maakt niet uit, lekker gedoucht en het RUC-veld was prima bespeelbaar."
"De voorbereiding op de wedstrijd was niet optimaal. Giliam had de shirtjes voor het team gewassen en gestreken thuis klaarliggen. Alleen vergat hij ze vandaag mee te nemen. Kan gebeuren. We konden reserve-shirtjes van Ardahanspor lenen. Maar ik kan me voorstellen dat shirtsponsor van Diermen hier niet blij mee is."
"Aanstaande vrijdag is er een teambuilding-event in café Cartouche. Ik vraag me eigenlijk af of dat na vandaag nog wel nodig is."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
  
 Supporters van de week
Cas en Teun hebben hun vader Giliam niet zien scoren, maar zijn toch supporters van de week.  Mazzelaars!
  
 De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve, vandaar dat hij mij als aanvoerder bij de toss wilde hebben. Hij weet dat ik de toss nog nooit verloren heb."
"Het was prima voetbalweer. De kunstmat zag er oud uit, maar was door de zachte ondergrond toch goed te bespelen."
"De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gefloten. Hij had weinig te doen want het was een heel sportieve wedstrijd."
"Ardahanspor heeft net als 's-Graveland  twee 35+ teams. Hun eerste moest toevallig vandaag tegen ons eerste in 's-Graveland."
"De aanvoerder van Ardahanspor was een aardige jongen en een goede keeper." 

.,