Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 31 maart Ondanks veel gemiste kansen wint 's-Graveland toch van Abcoude: 1-4

Met de teamspirit zat het wel goed na de teambuildingsessie van afgelopen vrijdagavond,in het Hilversumse café Cartouche. De Oude Beloften aten daar gezellig met partners en desgewenst andere familieleden. Goed georganiseerd door Luc en Mirjam. Hoe gezellig ook, het scorend vermogen was er vandaag niet beter op geworden. De Oude Beloften traden vandaag aan met Jeroen, Luc, Frits, Frank,  Marc, Harun, Menno, Jarno Bert en Fred. Al snel bleek dat 's-Graveland  het beste van het spel had tegen Abcoude, dat dit seizoen nog maar drie puntjes bij elkaar heeft gesprokkeld. 's-Graveland kreeg veel kansen, maar wist er daarvan maar weinig te verzilveren. Jarno, die zijn nieuwe schoenen een herkansing gaf, opende de score gelukkig. 's-Graveland bleef aandringen en kansen missen, Abcoude kwam er een enkel keertje uit. Met 0-3 werd de kleedkamer voor de rust opgezocht. Na de rust veranderde het spelbeeld niet echt. Veel kansen en maar één doelpuntje voor de 's-Gravelanders. Abcoude wist zowaar uit een uitval nog tegen te scoren. Nou ja, het was lekker weer.


Abcoude - 's-Graveland: 1-4
Ruststand: 0-3
Doelpunten 's-Graveland:  Jarno van Diermen (2x), Luc te Nuyl (2x)
   
  
Teambuilding afgelopen vrijdag
  
 Jeroen te Nuyl: "Ik had al een tijdje nieuwe voetbalschoenen, maar omdat we de laatste weken steeds op kunstgras hebben gespeeld, had ik ze nog niet aan gehad. Ik vond het best lekker gaan. Natuurlijk, ook ik heb een paar goede kansen gemist. Daar was ik niet de enige in. Ik denk dat iedereen van ons team, behalve onze keeper Frank, een opgelegde kans heeft gehad."
"Iedereen moet wel even naar de stand kijken, want na deze week staan we op de bovenste plaats. Ik ben bang dat dat niet heel lang zal duren."
 
 
  Luc te Nuyl: "Mirjam (de partner van Frank Scheltus, red.) en ik vonden dat het team een beetje in een dip zat, qua beleving. Daarom hebben we vrijdag een gezamenlijk etentje georganiseerd. Partners erbij en alles. Ik heb zowel vrijdag als vandaag enthousiaste reacties gekregen. Leuk."
"Natuurlijk, iedereen kan wel eens een kans missen. Dat heb ik in mijn voetbalcarriere ook wel eens gedaan. Maar als ik een kans krijg schop ik hem er meestal in. Vandaag twee keer."
  
  
  
  
  
Voor de treinliefhebbers onder de lezers: Op de achtergrond zien we twee treinen rijden (op het spoor van ProRail).
Het betreft in beide gevallen  zogenaamde VIRM-en (Verlengd InterRegio Materieel)  een dubbeldekstrein waarvan de NS er 178 heeft, te weten 98 van het type vierwagentreinstel (VIRM-IV), en 80 van het type zeswagentreinstel (VIRM-VI).
  
 De Rust
  
 Supporter van de week
Eline was vandaag met haar vader, Marc Heemskerk, mee. Ze trapt zelf ook een aardig balletje. Hockey vindt ze echter leuker om te doen. Dat doet ze bij 't Spandersbosch. Eline komt zeker vaker kijken. Leuk!
  
 De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve, vandaar dat hij mij als aanvoerder bij de toss wilde hebben. Hij weet dat ik de toss nog nooit verloren heb."
"Met een frisse wind en het zonnetje erbij, was het prima voetbalweer. En voetballen op mals gras vind ik heerlijk."
"De scheidsrechter van vandaag was een oude bekende. Tot voor kort speelde hij mee in het team van Abcoude. Nu fluit hij af en toe een wedstrijd. Dat deed hij vandaag prima. Hij had weinig te doen want het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Abcoude heet ook Jeroen, net als onze aanvoerder. Soms denk je wel eens dat toeval niet bestaat, ofzo. Net als Jeroen is hij een aardige jongen en een goede voetballer. Hoewel ik ook weer niet zou willen beweren dat ze 1 op 1 uitwisselbaar zijn."

.,