Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 14 april 's-Graveland in laatste competitiewedstrijd uitgespeeld door Maarssen: 9-3

Jeroen te Nuyl: "Ik had slecht nieuws voor het team vandaag. Mijn broer en onze vaste scheidsrechter Joost is afgelopen vrijdag bij het ramenlappen van een dakje op zijn hoofd gevallen. Hij is met de traumahelikopter naar het AMC afgevoerd en heeft operaties aan zijn hoofd moeten doorstaan. Hij is bij kennis en mag waarschijnlijk vandaag van de intensive care-afdeling af. Het was natuurlijk enorm schrikken voor ons allemaal. Laten we hopen dat hij weer goed hersteld."
Vandaag stond voor de Oude Beloften de laatste competitiewedstrijd tegen Maarssen op het programma. Dat heb je van zo'n kleine competitie, met maar negen clubs. Keeper Frank Scheltus sloeg vandaag nog een keertje over. Hij werd, net als in de laatste wedstrijd tegen PVCV uitstekend vervangen door Niki la Maitre. Verder waren van de partij tegen Maarssen:  Jarno, Frits, Harun, Giliam, Fred, Sander, Jeroen en Luc.

Maarsen2 - 's-Graveland2: 9-3
Ruststand: 3-1
Doelpunten 's-Graveland:  Frits van der Meer, Jeroen te Nuyl, Luc te Nuyl (pen.)
   
Jeroen te Nuyl: "Als we tegen Maarssen spelen is het altijd de vraag of 'de vader en de zoon' meedoen. Vandaag deed alleen de zoon mee, maar die verkeerde wel in blakende vorm. Dan is hij niet of nauwelijks af te stoppen. Volgens mij heeft hij zes van de negen goals gemaakt."
"De eerste helft deden we het eigenlijk helemaal niet zo slecht. We voetbalden rustig, kwamen af en toe voor de goal van Maarssen, maar waren dan vaak te druistig in de afronding."
 
 
  Jarno van Diermen: "Omdat ik vorige week niet had meegedaan tegen Kockengen, had ik vandaag extra veel zin om te voetballen. Er stond ook echt nog wel wat op het spel. Bij winst zouden we goede kans houden op de tweede plaats. Ik had er speciaal mijn oude voetbalschoenen voor aangetrokken."
"Helaas, het heeft niet zo mogen zijn. Eerlijk gezegd miste ik ook wel vaak de overtuiging in ons spel."
"Tot overmaat van ramp schoot in de tweede helft bij mij die vervelende kuitblessure er weer in. Balen!"
  
Luc te Nuyl: "Ja, dat was niet best vandaag. We hadden er best een paar meer in mogen schieten. De tweede helft kwamen we met goede bedoelingen uit de kleedkamer. Maar na een paar minuten schoot die aanvoerder van Maarssen hem alweer hard door ons muurtje heen. Om moedeloos van te worden."
"Zelf heb ik er in ieder geval nog wel een penalty ingeknald. Het was even de vraag wie hem zou nemen. Sander had het de laatste keer gedaan, dus die vroeg aan Jeroen en mij of een van ons hem wilde nemen. Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik op zo'n moment niet twijfel."
 
  
  
  
  
  
  
  
 De Rust
  
 Supporter van de week
Ook dat nog: Geen supporter langs de lijnte  bekennen .
  
 De Toss

Frits van der Meer: "Het nieuws over Joost te Nuyl hakt er bij iedereen in. Vanaf deze plek wens ik Joost natuurlijk een goed en spoedig herstel."
"Ik had dit seizoen nog geen wedstrijd als aanvoerder verloren. Vermoedelijk heeft Jeroen me daarom gevraagd me te melden bij de toss. Geen probleem ik ga geen verantwoordelijkheden uit weg."
"Het was fris, maar met het zonnetje erbij heerlijk voetbalweer."
"De scheidsrechter van vandaag wilde niet op de foto. Mij niet helemaal duidelijk waarom, maar dat is natuurlijk geen verplichting. Hij wil geen gemekker in het veld en dat was er dan ook bijna niet. Het was ook een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Maarssen, Cor (maar door zijn medespelers Nelis genoemd, red.), vind ik een fenomeen. Hij is een aardige jongen en naar mijn mening de beste voetballer uit de competitie. Snel, wendbaar en met een hard en precies schot. Hij vond mij ook een aardige jongen."

.,