Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 19 mei 's-Graveland 35+1 wint geflatteerd van 's-Graveland 35+2: 4-1

Het seizoen zit er voor beide 35+ veteranenteams van de sv 's-Graveland op, maar het is veel te mooi weer om niet te voetballen. Deze zondag dus een uitstekende gelegenheid om onderling de krachten te meten. 's-Graveland 35+1 is vijfde van de tien geworden in de competitie. 's-Graveland 35+2 is derde van de negen geworden. Voor beide teams had er meer in gezeten, maar kwam het met name in het slot van de competitie er niet uit.
In de voorbereiding op de competitie speelden de teams al een keer tegen elkaar. Toen werd het 5-4 voor 's-Graveland 35+1. Ook vandaag was het een aardig gelijkopgaande wedstrijd. De Oudste Beloften traden aan met: Jeroen, Luc, Stok, Frits, Harun, Niels, Giliam, Ronald en Niki de meevoetballende keeper. In de eerste helft waren de beste kansen voor 's-Graveland 35+2. In de tweede helft waren de doelpunten voor 's-Graveland 35+1.

's-Graveland1 - 's-Graveland2: 4-1
Ruststand: 2-1
Doelpunten 's-Graveland:  Ronald van oostrum
   
Jeroen te Nuyl: "Er had voor ons vandaag wel wat meer in gezeten, maar dan hadden we onze kansen moeten benutten. Met name in de eerste helft hebben we het laten liggen. We speelden op zich niet slecht, maar in de tweede helft kostten foutjes ons toch twee doelpunten. Jammer, maar we hebben de zondag toch nuttig en aangenaam besteed."
"Na afloop heb ik op het terras nog met Kees Langerak over de taktiek in het hedendaagse voetbal gesproken. Kees en ik zitten op één lijn waar het gaat om hoe een team optimaal kan presteren. Daarom ben ik ook zo benieuwd hoe Kees het volgend seizoen gaat doen als assistent-trainer bij de selectie. Mooi toch, dat ex-Oude Beloften op sleutelposities bij de club terecht komen."
"Op 2 juni spelen we nog een toernooitje bij Nautilus en dan zit het seizoen er voor ons helemaal op."
 
 
  
  
  
  
  
  
  
 De Rust
  
 Supporter van de week
Martijn Mensen (rechts op de foto)  staat het hele seizoen al langs de kant met een liesblessure. Hij kreeg van de week van de dokter te horen dat hij beter kon stoppen met voetballen.
Martijn: "Balen! Ik neem het advies van de dokter in overweging. Volgend seizoen hak ik de knoop definitief door of ik mijn sportieve carriere op het voetbalveld doorzet of niet."
  
 De Toss

Jeroen te Nuyl: "Jammer dat het seizoen al afgelopen is nu het zo mooi weer wordt. Het is toch fantastisch om te voetballen op dat malse gras. Eigenlijk hadden we vandaag een team van PVC uitgenodigd, maar die hadden van de week afgezegd.  Gelukkig waren de jongens van de 35+1 te vinden voor een partijtje."
"Menno van den Brand heeft uitstekend gefloten. Het was voor hem een opwarmertje voor het vlaggen bij het eerste elftal. Dat schijnt hij ook uitstekend gedaan te hebben. Die gozer kan echt alles."
"De aanvoerder van de 35+1, Frans, is en blijft voor mij een van de betere voetballers van de club. Daarnaast is het ook nog een keer een aardige jongen. Hij zou uitstekend bij ons in het team passen."

.,