's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS      VORIGE   VOLGENDE

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
8 september
's-Gravelandse organisatie staat meteen als een huis in oefenpotje tegen PVC2: 7-1

's-Gravelands Oude Beloften willen dit seizoen niets meer aan het toeval overlaten. In vorige seizoenen werd nogal eens onvoorbereid aan de eerste competitie-wedstrijd begonnen. Dit seizoen niets van dit alles. De teamleiding heeft een heuse oefencampagne georganiseerd, oftewel een oefenwedstrijd. Zo was PVC2 vandaag de tegenstander. En wonder boven wonder, bij de Oude Beloften liep het helemaal niet zo slecht. De bal ging vlot rond en af toe werd er ook nog gescoord. Kort door de bocht kan een snelle conclusie luiden: 's-Graveland is al klaar voor het nieuwe seizoen.
Jeroen te Nuyl: "Laten we niet te hard van stapel lopen. Natuurlijk ben ik ook blij met deze overwinning, maar laten we eerlijk zijn, PVC2 lijkt me niet het sterkste team uit de competitie. Daarbij speelden zij vandaag maar met zeven man en hadden ze Johan en Nico er niet bij. Wij traden aan met negen man, behalve mezelf met Frank, Luc, Frits, Harun, Niels, Giliam, Sander en Stok."

's-Graveland2 - PVC2: 7-1 (oefenwedtrsijd)
Ruststand: 4-0
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer (2x), Sander de Leeuw, Stok van den Burg (2x), Giliam Hagen, Jeroen te Nuyl.
 
   
Jeroen: "Vanaf de eerste minuut was wel duidelijk dat het initiatief aan onze kant lag. Wij moesten het spel maken. Dat ging ons niet slecht af. Zolang we maar bewegen, inspelen, kaatsen en doorlopen. In de eerste helft ging dat best goed. In de tweede helft zakte het bij ons ook allemaal wat in."
"Onze wedstrijd trok natuurlijk ook de aandacht van het bestuur. Voorzitter Marc Degenkamp kwam zelf even kijken (foto). Hij zag dat we goed bezig waren. Ik kreeg alvast de complimenten over het spelsysteem dat ik het team liet uitvoeren. Marc vindt dat een voorbeeld voor andere teams van de club."
Frank Scheltus: "Natuurlijk is het een goed idee om een goede voorbereiding te hebben. Kijk maar naar onze nieuwjaarsbijeenkomsten. Die zijn altijd een succes vanwege een goed voorbereiding. Is geen verdienste van mij.  Daarvoor hoef je echt niet aan Nijenrode gestudeerd te hebben."
"Zelf heb ik me heel goed voorbereid op dit seizoen. Onder andere tijdens de trip met ons gezin met de camper door Zweden. Ik heb daar veel auto gereden, maar ook veel gelopen en af en toe gezwommen. Veel afgevallen ook. Ik heb me nog niet gewogen, maar er zal al snel zo'n zeventig, tachtig kilo af zijn. Ik loop de honderd meter nu weer onder de twintig seconden, denk ik."
    
  
    
  
    
  
    
De Rust
 
Supporters van de Week
 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "Het was heerlijk voetbalweer. Vooraf hadden we even de discussie of we op echt gras of op kunstgras zouden spelen. Ik heb de spreekwoordelijke knoop zelf doorgehakt. Zo vaak krijgen we dit seizoen de kans niet meer om op het hoofdveld te spelen. Het werd dus kunstgras."
"Scheidsrechter Pim van Leeuwen heeft een uitstekende wedstrijd gefloten. Hij wil eerst zijn heup wat meer wedstrijdritme geven, vandaar dat hij nog niet begint met voetballen, maar vooralsnog onze thuiswedstrijden gaat fluiten. Prima, toch?"
Pim van Leeuwen: "Het was vandaag niet de moeilijkste wedstrijd van mijn leven om te fluiten. Als ik meer dan één keer gefloten heb is het veel. En over de nieuwe spelregels: Als de bal tegen de scheidrechter gespeeld wordt, is het in principe scheidsrechterbal, waarbij de bal naar het team gaat wie de bal het laatst geraakt heeft. Ik ben dus geen dood object meer."
Jeroen: "De aanvoerder van PVC2 is een aardige jongen en een goede voetballer."