's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
22september
Goede competitiestart 's-Graveland tegen PVCV 2: 5-3

De afgelopen twee seizoenen begonnen 's-Gravelands Oude Beloften met een dikke nederlaag (vorig seizoen 11-3 bij Nieuw Utrecht). Dit seizoen kende een betere start voor de blauw-witten. Nieuwkomer PVCV2 werd met 5-3 verslagen. PVCV2 speelde vorig jaar nog op het grote veld en had zichtbaar moeite met de omschakeling naar het halve veld. 's-Graveland trad aan met Stok, Jarno, Frits, Harun, Giliam, Bert, Niels, Alfred, Sander en Frank. Jeroen en Luc ontbraken wegens familie-omstandigheden, het overlijden van hun oudste broer Peter.


's-Graveland2 - PVCV2: 5-3
Ruststand: 3-0
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (3x), Sander de Leeuw (2x)
(Bijz. Stok van den Burg mist penalty bij stand 5-3)
   
Niels Steenvoorden: "De droevige omstandigheden van de familie te Nuyl drukte voor de wedstrijd wel een stempel op het team. We leven natuurlijk heel erg met ze mee, maar we hebben ook de knop omgezet. Drie punten pakken was wel het minste wat we konden doen. En gelukkig is dat gelukt."
"Nee, ik heb geen speciaal wisselbeleid afgekondigd. Iedereen is oud en wijs genoeg om zelf te bedenken of ie een keertje aan de beurt is om te wisselen en anders hoort ie dat wel vanaf de kant."
"De eerste goal lag er binnen de minuut in. Jarno kreeg het op zijn heupen, passeerde een paar mannetjes en schoot beheerst binnen. Klasse!"
"We zijn het seizoen goed begonnen. Ik ben van nature geen optimist, maar een plek bij de top 5 moet er toch zeker in zitten."
 
  Bert Schmidt (op de foto zittend): "Ik had mezelf voorbereid op een rol als kaatsende spits, maar dat bleek niet nodig omdat Jarno er gewoon was. In plaats daarvan heb ik vooral achterin  gespeeld vandaag."
"We hebben behoorlijk wat kansen gekregen en gemist. Zonde, nu kwam PVCV met 4-3 bijna nog terug in de wedstrijd, in plaats van dat we dubbele cijfers op het scorebord zetten."
"Tuurlijk is het janner dat Stok een penalty heeft gemist, maar we blijven allemaal mensen. Achteraf bleek dat Stok vooral penalty's benut als de druk heel hoog is. Kennelijk was dat met een 5-3 stand niet meer het geval.."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporter van de Week
Ronald van Oostrum: "Ik had heel graag mee willen doen, maar ik ben nog geblesseerd. Mijn knie is nog niet wat het wezen moet. Misschien dat ik donderdag effe ga trainen en dan kijk hoe of het gaat."
"Vandaag wilde ik toch even het team zien spelen. Voor je het weet sluipen er automatismen in het spel die ik dan niet zou kennen."

 
De Toss
Niels Steenvoorden: "Jeroen had Frits gevraagd de honeurs waar te nemen. Frits vroeg mij om aanvoerder te zijn. Waarom weet ik ook niet. Ik waarschuwde nog dat we meestal verloren als ik aanvoerder ben."
"Op natuur of kunstgras? dat was weer de vraag van de dag. Dat was heel kort want Frank Scheltus vindt het vervelend om met twee teams naast elkaar te voetballen. Aangezien het andere 's-Gravelandse team op het hoofdveld wilde (kunstgras, red.), moesten wij van Frank op veld 2 (gewoon gras, red.). Ik vond het prima."
"Scheidsrechter Pim van Leeuwen heeft een uitstekende wedstrijd gefloten. Op het einde sloeg er nog een vlammetje in de pan, maar Pim wist dat prima te doven. En hij heeft een penalty gegeven. Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen."
"De aanvoerder van PVCV2 is een aardige jongen en een goede voetballer."